SCHMIDT Automotive huurt 1.560 m²… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

SCHMIDT Automotive huurt 1.560 m² op een toplocatie in Vriezenveen

VERHUURD | Per 1 april zal SCHMIDT Automotive op een absolute top- en zichtlocatie vanaf de N36 het zo goed als nieuwe en zeer duurzame bedrijfscomplex gaan huren. Voorheen zat Schipper Classic & Sportscars aan de Zonnekracht 35, zij zullen een nieuwe weg online inslaan.

Het hypermoderne bedrijfscomplex, voorzien van showroom, koffiecorner, werkplaats en kantoorruimte, is gelegen op het nieuwe, duurzame en moderne bedrijventerrein Oosterweilanden. Vanaf de N36 is het pand niet te missen en is daarom een prachtige bestemming voor SCHMIDT Automotive.

SCHMIDT Automotive

Voor SCHMIDT Automotive wordt dit hun tweede locatie. “Voor ons is dit een hele mooi groei! We hebben op onze huidige locatie aan De Zuivering 44 ruimtegebrek en met deze extra vestiging ruimte voor al onze diensten”, vertelt Mark Schmidt, de eigenaar. “We begonnen ooit met z’n zessen, maar zijn inmiddels met twintig collega’s.”

De nieuwe locatie zal geheel dienen voor de verkoop. Mark en zijn team zijn een stel toegewijde professionals met passie voor auto’s en mobiliteit. “1 April is de sleuteloverdracht en na wat kleine interne verbouwingen zullen wij zo snel mogelijk het pand betrekken. We zijn ontzettend blij met dit nieuwe pand en kijken ontzettend uit om hier te openen.”

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder, Schipper Classic & Sportscars, bij deze transactie

Schipper Classic & Sportscars is al meer dan vijftig jaar een begrip in Twente en is gespecialiseerd in Classics, Sportscars en Exclusieve auto’s. “Onze huidige bedrijfsvoering verandert en dit betekent dat wij geen gebruik meer zullen maken van onze traditionele showroom.”, vertelt Nick Schipper.


“Het nieuwe concept hebben wij de laatste jaren al veel gedaan en gaan we nu dus volledig toepassen. De auto’s gaan dan rechtstreeks naar de klant of als de klant nog wensen heeft voor het monteren van accessoires of onderhoud dan gaat de auto eerst naar één van onze partners die dit voor ons gaat uitvoeren.”

Online veiling

In de showroom staat momenteel nog de resterende voorraad, deze zal binnenkort geveild worden. “In samenwerking met Classic Car Auctions houden wij een online veiling van 14 februari tot 6 maart. Voor liefhebbers zijn er twee kijkdagen, namelijk zaterdag 24 februari en 5 maart aanstaande.”

Klik hier om de online veiling te bewonderen.

 Boers & Lem adviseerde Nick Schipper bij deze transactie Barry en zijn team hebben meerdere projecten voor ons mogen verzorgen. Wij zijn erg tevreden over de diensten van Boers & Lem en waarderen met name de nuchtere benadering.”

Als laatste wil Nick het volgende nog zeggen: “Wij zijn blij met de mogelijkheid om ons pand te verhuren aan een autobedrijf en wensen SCHMIDT Automotive veel succes!”

Wij wensen Schmidt Automotive en Schipper Classic & Sportscars veel succes en bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol verhuren in Vriezenveen en omstreken? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06- 86 82 97 87
E.
barry@boersenlem.nl