Spectrum Oogzorg opent nieuwe… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Spectrum Oogzorg opent nieuwe vestiging in Almelo

VERHUURD | Spectrum Oogzorg heeft een huurovereenkomst getekend voor ca. 525 kantoor- en praktijkruimte op de eerste verdieping van het Rijksmonumentale Twenthe Centrum aan het Twentheplein 1-3 in Almelo.

Vier maanden na de opening van de eerste oogheelkundige kliniek in Rozendaal, opende Spectrum Oogzorg begin augustus 2022 de tweede vestiging in Almelo in het prachtige Twenthe Centrum.

Modern bedrijfsverzamelgebouw
Het Rijksmonumentale bedrijfscomplex uit 1915 is de voormalige Stoomspinnerij Twenthe. In 2012 is het gebouw compleet gerenoveerd tot een modern, multifunctioneel bedrijfs-/kantoorverzamelgebouw. 

De gevels zijn met zorg hersteld waarbij de uitstraling van het originele gebouw behouden is. Ook authentieke details zoals hoge plafonds en grote raampartijen zijn bewaard gebleven.

Oogheelkundige kliniek
Spectrum Oogzorg biedt toegankelijke en passende oogzorg, binnen een netwerk van oogzorgprofessionals. Door slimme apparatuur kan de kliniek betaalbare en kwaliteitsvolle zorg leveren.

Samenwerking OZCT
In samenwerking met Oogzorgcentrum Twente (OZCT) biedt Spectrum Oogzorg verzekerde oogzorg voor vrijwel alle oogaandoeningen zonder wachttijden. Patiënten kunnen doorverwezen worden door de huisarts of optometrist via zorgdomein.

(tekst gaat onder de foto door)

Perfecte locatie
Het Twenthe Centrum heeft een ideale ligging in het centrum van Almelo. Het NS- en busstation zijn op één minuut loopafstand.

Unieke kans
Zie je jezelf ook wel in dit prachtige gebouw zitten? Er zijn nog een aantal kantoorruimtes in het Twenthe Centrum te huur. Neem voor meer informatie contact op met bedrijfsmakelaar Masha van der Velde via: 053-433 55 77 of masha@boersenlem.nl.

Spectrum Oogzorg, veel succes met de nieuwe vestiging in Almelo!

Masha van der Velde van Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens M7 Real Estate Netherlands mogen begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar bedrijfsruimte in Almelo? Bekijk ons aanbod of neem contact op met Masha van der Velde voor een vrijblijvend advies. Tel: 06- 868 758 58 of masha@boersenlem.nl.

Commerciële ruimte verhuren
Ook met succes een bedrijfsruimte in Almelo verhuren? Wij helpen je graag! Neem contact op met onze vastgoedadviseurs via 0546-74 00 00 of info@boersenlem.nl.