Modern bedrijfspand Strootsweg 8… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Fenceweb nieuwe huurder van modern bedrijfspand in Enschede

VERHUURD | Per 1 april 2021 is Fenceweb de nieuwe huurder van het compleet gerenoveerde bedrijfspand aan de Strootsweg 8 in Enschede. Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 4.680 m².

Modern bedrijfspand met donkere beplating en loadingdocks aan de Strootsweg 8 in Enschede

Op een absolute zichtlocatie op industrieterrein ‘Het Havengebied’ ligt dit prachtige bedrijfspand met kantoorruimte. Een aantal jaren geleden is het pand compleet gerenoveerd en gerestyled, waardoor het weer aan de laatste eisen voldoet. Bovendien is het object gunstig gelegen, dichtbij de op- en afritten van de A35. 

Fenceweb is een groothandel gespecialiseerd in de online verkoop van erfafscheiding, tuinartikelen en meer.

Het bedrijf is in Nederland actief onder de naam Hekwerkonline.nl en in Duitsland bedienen zij de markt als Zaunonline.de. Daarnaast is het een groothandel en totaalleverancier voor de professionele hekwerk markt.

Door aanhoudende groei was Fenceweb op zoek naar een nieuwe locatie. Per 1 april 2021 neemt het bedrijf met ongeveer twintig medewerkers de nieuwe locatie in gebruik. “Wij hebben voor dit pand gekozen door de perfecte ligging dichtbij de snelweg, maar ook vanwege de loading docks en netheid van de hallen en de kantoorruimtes” zegt Peter van Merksteijn jr. van Fenceweb over de keuze voor dit prachtige bedrijfspand.

Wij wensen Fenceweb veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Enschede heeft deze transactie, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield, namens de verhuurder mogen begeleiden.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een nieuw bedrijfspand of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met vastgoedspecialist Bart Wientjes: 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Bekijk ook de video van dit prachtige bedrijfspand. 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.