Taalinstituut koopt kantoorvilla… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Taalinstituut koopt kantoorvilla Hengelosestraat 60 Enschede

VERKOCHT | De karakteristieke kantoorvilla ‘Villa Rozendaal’ aan de Hengelosestraat 60 in Enschede is gekocht door Taalswitch. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 425 m2 v.v.o.

Het kantoorpand is een gemeentelijk monument en ligt op toplocatie aan een drukke en doorgaande weg in Enschede. ‘Villa Rozendaal’ is op loopafstand gelegen van het centraal station en de binnenstad van Enschede.

De villa is rond 1900 gebouwd in eclectische stijl en is onlangs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd met behoud van originele en authentieke elementen.

Taaltrainingen
Het taalinstituut Taalswitch is in 2013 in Enschede opgericht door Hannelore Noort en Ilja Vreeswijk. De onderneming verzorgt trainingen in meerdere talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Met de taaltrainingen willen zij de communicatie tussen mensen verbeteren en de kennis over culturele verschillen inzichtelijk maken.

Toplocatie
Taalswitch heeft voor deze kantoorvilla gekozen, omdat zij de uitstraling van het monumentale pand goed bij het bedrijf vinden passen, het aantal vierkante meters is perfect en bovendien is het op een toplocatie in Enschede gelegen.

Wij willen alle partijen bedanken voor de prettige samenwerking en wensen Taalswitch veel succes aan de Hengelosestraat!

Masha van der Velde bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Informatie & advies
Ben je ook op zoek naar een geschikt bedrijfsobject in Enschede en omstreken om in te beleggen? Neem dan contact op met Masha van der Velde via 06-868 758 58 of stuur een bericht naar masha@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.