Tandartspraktijk opent deuren aan… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Tandartspraktijk opent deuren aan Kuperserf in Nijverdal

AANGEKOCHT | De moderne winkelruimte aan Kuperserf 5-7 in de Kruidenwijk in Nijverdal is aangekocht door Marc Kollenhof. Hij neemt de tandartspraktijk over van Nico van Houten uit Hellendoorn en verhuist met de praktijk naar Nijverdal.

Bedrijfsruimte met gele stenen op de hoek van een winkelcentrum aan Kuperserf 5-7 Nijverdal

Na een eigen praktijk in Enschede ging Marc Kollenhof aan de slag in Wierden en Almelo. Daar heeft hij zich gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en paste hij nieuwe, moderne behandeltechnieken toe. Onlangs besloot hij toch weer een eigen praktijk te beginnen.

Verhuizing naar Nijverdal
Begin dit jaar verhuist Marc Kollenhof de tandartspraktijk naar een compleet vernieuwde praktijkruimte van circa 250 m2 aan het winkelplein Kuperserf in Nijverdal.

Hoogwaardige tandartszorg
Kollenhof wil de patiënten in de Kruidenwijk hoogwaardige tandartszorg bieden. Daarnaast zal hij samen met zijn team een zo duurzaam mogelijke werkwijze hanteren en daardoor een zo klein mogelijke ecologische voetprint achterlaten. 

Wij wensen Marc Kollenhof en zijn team veel succes met de praktijk in Nijverdal!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie, in collegiale samenwerking met Baltes Makelaars, namens de koper begeleid.

Informatie & advies
Op zoek naar een winkelruimte in Nijverdal en omstreken? Bekijk dan ons aanbod op de website. Of neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met bedrijfsmakelaar Barry Seelen van ons kantoor in Almelo: 06- 86 82 97 87 of barry@boersenlem.nl.

Bron: Tubantia

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.