The Furnery huurt bedrijfspand van… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

The Furnery huurt bedrijfspand van 3.750 m² in Enschede

VERHUURD | Het bedrijfspand met verschillende bedrijfsruimtes en een kantoor aan de Hendrik Ter Kuilestraat 183 in het Havengebied van Enschede is langjarig verhuurd aan The Furnery. Met de huur van dit pand gaat The Furnery een mooie groei tegemoet.

Deze bedrijfsruimte met kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 3.732 m² en heeft de beschikking over een buitenterrein en kraanbaan. De bedrijfsruimte ligt op een goede zicht locatie in het Havengebied in Enschede, het grootste bedrijventerrein van Enschede, en is uitstekend te bereiken en ligt op korte afstand van de A35 en van de binnenstad.

The Furnery voorziet meubelmaatwerk op basis van robotisering. Of het nou voor Europa's grootste vakantiepark is of voor een ambachtelijke droomkeuken: The Furnery maakt het allemaal! The Furnery is onderdeel van de Vince Group, een internationale speler in de meubelmarkt met meer dan 150 werknemers in Nederland en 85 in China.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Wij wensen The Furnery veel succes op deze mooie locatie in Enschede! En bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Advies & informatie

Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-53730343

E: bart@boersenlem.nl