Flitsbezorger Flink breidt uit in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Flitsbezorger Flink breidt uit in Enschede

VERHUURD | Het bedrijfspand aan De Reulver 130 in Enschede is verhuurd aan Flink. De flitsbezorger heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor het bedrijfspand met een oppervlakte van circa 490 m².

Flink huurt circa 440 m² bedrijfsruimte, 50 m² kantoorruimte en circa 700 m² buitenterrein van het bedrijfspand op bedrijventerrein De Reulver in Enschede.

Door de uitstekende bereikbaarheid en ligging in Enschede-Zuid is het een interessante vestigingslocatie voor de flitsbezorger. Vanaf het nieuwe pand bedient Flink de bewoners in de Wesselerbrink en Stroinkslanden.

Flitsbezorger
Flink is de grootste flitsbezorger van Nederland. Ze bezorgen zeven dagen per week van 8.00 uur tot 00.00 uur binnen minuten boodschappen.

Tweede vestiging
Na de succesvolle start van de eerste vestiging aan de Noorderhagen, breidt de boodschappenbezorger in Enschede uit met deze tweede hub. Vanuit de twee vestigingen kan Flink vrijwel alle inwoners van Enschede bedienen; een bereik van circa 120.000 inwoners.

In Nederland groeit het aantal locaties van Flink snel. In augustus had het - van origine Duitse - bedrijf 65 actieve locaties.

Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking in deze transactie!

Koen van de Riet van Boers & Lem Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden.

Advies en informatie
Wil je ook succesvol een bedrijfsruimte in Enschede verhuren of verkopen? Neem dan contact op met Koen van de Riet voor een vrijblijvend advies of meer informatie via:
T. 06- 274 422 55
E. koen@boersenlem.nl