Vitale start 2022 voor team Boers &… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Vitale start 2022 voor team Boers & Lem

Boers & Lem vindt gezonde en vitale medewerkers belangrijk. Sinds het begin van dit jaar komt personal trainer Hein Ooitink van In2Sport elke maandagavond het Boers & Lem team trainen. Of het nou koud of donker is of dat het regent, iedereen die meedoet moet aan de bak!

Klokslag 17.00 uur staan alle deelnemers op maandag klaar voor hun work out rondom het kantoorgebouw aan de Hengelosestraat 545 in Enschede. Het begin was nog wat onwennig, maar binnen een paar weken is het al een gewoonte geworden. 

Barry Seelen, directeur van Boers & Lem, zegt: "Vitaliteit onder onze medewerkers vinden we van groot belang. Naast een training om de vitaliteit te verbeteren, is het ook een goede manier om elkaar beter te leren kennen buiten de werkvloer." 

Vitamines horen daar natuurlijk ook bij. Daarom bieden wij onze medewerkers elke week verschillende soorten fruit aan.

Al met al een vitale en gezonde start van 2022!

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.