VMB Metaalbewerking vestigt zich in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

VMB Metaalbewerking vestigt zich in Hengelo

Het volledig gerenoveerde bedrijfspand op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid in Hengelo is per 1 februari 2020 aan VMB Metaalbewerking verhuurd.

Het bedrijfspand van circa 1.450 m² bestaat uit kantoorruimte en een bedrijfsruimte voorzien van diverse kranen. Daarnaast is er ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid en op paar minuten afstand van de A35/A1. Met circa 500 bedrijven en 10.000 arbeidsplaatsen het grootste bedrijvenpark in Twente. 

VMB Metaalbewerking BV was op zoek naar een moderner bedrijfspand met groeimogelijkheden dat beter bij het huidige imago van het bedrijf past. Met het pand aan de Opaalstraat 42 in Hengelo hebben zij hun nieuwe huisvesting gevonden. In februari 2020 verhuizen zij vanuit Oldenzaal naar de nieuwe werkplek in Hengelo. 

VMB Metaalbewerking is een specialist in maatwerk en is al ruim 40 jaar een begrip in de sector. Specifieke vragen op het gebied van metaalbewerking zijn mogelijk. Denk daarbij aan balustrades, metalen binnen- en buitentrappen en kraanbaan constructies. VMB Metaalbewerking is voornamelijk in de industrie- en bouwsector werkzaam, maar ook vragen uit andere branches en uit de particuliere markt gaan ze niet uit de weg.

Boers & Lem bedrijfsmakelaars Enschede
 bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder.

Ook interesse om een bedrijfsruimte te huren? Bekijk dan het aanbod op onze website of neem contact op met Bart Wientjes via tel. 053-4335577 of bart@boersenlem.nl.

Meer lezen over deze transactie? Zie het nieuwsbericht van TC Tubantia 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.