VSW Expeditie breidt magazijnruimte… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

VSW Expeditie breidt magazijnruimte uit aan de Spoordijkstraat 90

VSW Expeditie heeft vorige week de huurovereenkomst getekend voor circa 3.915 m² magazijnruimte aan de Spoordijkstraat 90 in Enschede.

VSW Expeditie, opgericht in 1982, is een transporteur in meubelen en instrumenten. Door jarenlange ervaring weet VSW Expeditie wat de beste manier is om deze kwetsbare goederen te vervoeren. Zij verzorgen ook opslag voor bedrijven die zelf geen mogelijkheid hebben om deze goederen op te slaan. Dit laatste segment is groeiende. De opslagruimte van de hoofdvestiging op het Transportcentrum in Enschede was ontoereikend, waardoor het bedrijf op zoek was naar extra magazijnruimte om de opslagcapaciteit uit te breiden. 

De bedrijfsruimte aan de Spoordijkstraat heeft de beschikking over 2 loading docks, is voorzien van stellingen en is goed bereikbaar door de ligging nabij de op- en afritten van de A35 en A1. 

Voor VSW Expeditie hebben wij na de marktinventarisatie, de onderhandeling, de aanhuur en tenslotte de oplevering begeleid. Wij wensen VSW Expeditie veel succes met de nieuwe bedrijfsruimte!

Boers & Lem bedrijfsmakelaars Enschede bracht de transactie tot stand namens de huurder. Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder.

Zoek je ook een bedrijfsruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met Bart Wientjes: 06-53 73 03 43 of bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.