W&W neemt ontwikkeling van CityDoxx… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

W&W neemt ontwikkeling van CityDoxx over op XL Businesspark in Almelo

VERKOCHT - W&W Vastgoed heeft de ontwikkeling van een logistiek project op het XL Businesspark in Almelo overgenomen van CityDoxx, en zal daarbij de bouwplannen aanpassen.

In april 2022 kondigde CityDoxx aan dat ze op deze locatie een duurzame mobiliteitshub wilden realiseren, gericht op last mile logistiek. CityDoxx is gespecialiseerd in duurzame logistieke huisvestingsconcepten voor stadslogistiek en groene mobiliteit. De oorspronkelijke plannen van CityDoxx omvatten gebouwen in Almelo met ruimte voor twee of meer logistieke units van 1.000 m² tot 2.000 m², elk voorzien van meerdere laadperrons voor vrachtwagens en bestelbussen, evenals kantoorruimte en een kantine.

W & W Vastgoed

W&W Vastgoed heeft de 12.500 m² grond overgenomen die CityDoxx in 2022 had verworven.

W&W Vastgoed is een vastgoedbedrijf uit Veenendaal. Zij realiseren panden voor klanten die onderscheidend durven te zijn. Het design van het pand moet klanten aanspreken en bijdragen aan de trots van het bedrijf. Door de vele jaren ervaring weten zij klanten te inspireren met het juiste bedrijfspand.

Eduard de Waard, vertegenwoordiger van W&W Vastgoed, geeft aan dat ze de grond hebben overgenomen met het oorspronkelijke bouwplan, maar van plan zijn om het te wijzigen naar een distributiecentrum van 10.000 m².

Deze nieuwbouw ontwikkeling zal binnenkort via Boers & Lem in de markt worden gezet. Voor de mogelijkheden kunt u alvast contact opnemen met Bart Wientjes van Boers & Lem.

Wij wensen Eduard en zijn team veel succes! En bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars bracht de transactie tussen beide partijen tot stand

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars bracht de transactie tussen beide partijen tot stand

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-53 73 03 43
E.
bart@boersenlem.nl