Winkel op toplocatie in Almelo… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Winkel op toplocatie in Almelo verhuurd

VERHUURD | De winkelruimte op toplocatie aan de drukke en levendige Koornmarkt in Almelo is verhuurd aan Jani’s Beauty Salon. In korte tijd heeft Boers & Lem weer een verhuurtransactie mogen begeleiden van een winkelruimte in hartje Almelo.

Per 1 maart is Jani’s Beauty Salon de nieuwe huurder van de winkelruimte aan de Grotestraat 90 in Almelo. Na een uitgebreide verbouwing zal de nieuwe salon naar verwachting eind april de deuren openen en haar klanten verwelkomen.

Beauty Salon
Jani’s Beauty Salon bestaat sinds 2015 en verhuist van de Boddenstraat naar de binnenstad. Bij de salon kun je o.a. terecht voor een kappersbehandeling, permanente make-up, tanden bleken en laserontharing.

Eigenaresse Jani Sarkisian wilde graag dat haar salon beter zichtbaar zou zijn. Daarom koos zij voor deze winkelruimte op een centrale locatie in de binnenstad van Almelo.

Wij wensen Jani’s Beauty Salon veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar een winkelruimte in Twente? Bekijk dan hier ons actuele aanbod of neem contact op met Masha van der Velde voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Tel: 06 - 868 758 58 
masha@boersenlem.nl