Voetbalshop opent winkel aan… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Voetbalshop opent winkel aan Grotestraat in Almelo

VERHUURD | Voetbalshop Almelo huurt per 1 maart 2023 de winkelruimte aan de Grotestraat 114 in Almelo. De winkelruimte, met een verkoopvloeroppervlak van ca. 400 m², ligt op een uitstekende locatie in het kernwinkelgebied van Almelo.

Door de oorspronkelijke gevels van de vroegere stadboerderij heeft het winkelpand het sfeervolle karakter weten te behouden.

Winkel in sportartikelen
Zoals de naam doet vermoeden is Voetbalshop Almelo een winkel die zich voornamelijk richt op voetbalartikelen, maar ook andere sportartikelen zijn in het aanbod opgenomen. Daarnaast is de winkel een officiële teamwear specialist voor elke vereniging in Oost-Nederland. Dit doen zij in samenwerking met de Teamsportspecialist.

Verhuizing naar binnenstad
De huidige winkel van Voetbalshop Almelo bevindt zich aan de Woonboulevard in Almelo. Eigenaar Remco Zwijnenberg wilde graag naar een unieke locatie in de binnenstad van Almelo verhuizen en zo meer passanten naar de winkel trekken. De winkelruimte aan de Grotestraat 114 voldoet aan al die wensen. Groot voordeel is bovendien de parkeergarage die bijna aan het pand grenst, een uitkomst voor de klanten.

Wij wensen Remco en zijn team veel succes met de nieuwe winkel in Almelo!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars in Almelo mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Advies en informatie
Op zoek naar een winkelruimte in Twente? Bekijk dan hier ons actuele aanbod of neem contact op met Masha van der Velde voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Tel: 06 - 868 758 58 
masha@boersenlem.nl