Boers & Lem Enschede staat open… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Open sollicitatie

Boers & Lem staat niet stil, we creëren kansen en we zijn ambitieus. Wij willen graag vooruit en staan open voor talent. Ben jij leergierig, gedreven en ondernemend? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Wil jij graag deel uitmaken van ons leuke team en is er op het moment geen passende vacature voor jou? Wij staan altijd open voor talent. 

Kom eens een kop koffie of thee drinken of stuur ons een bericht waarom jij de perfecte aanwinst bent voor Boers & Lem. En misschien vinden we dan samen een passende functie voor jou!

Stuur jouw cv met een korte motivatie naar werken@boersenlem.nl of neem contact op met Marjolijn Winkel via 053-433 55 77.


Boers & Lem behandelt jouw open sollicitatie vertrouwelijk.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.