Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Athena Waanders

vastgoedconsultant

Athena Waanders

athena@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik heb een alles-of-niets-mentaliteit’

De volle 100%, van begin tot eind

Altijd bereikbaar zijn en goede vragen stellen zodat je beter in beeld krijgt wat iemands wensen en eisen zijn. Daarmee begint het. Vervolgens moet je snel kunnen schakelen, flexibel zijn en ruimte in je agenda willen maken om gelijk dezelfde week te bezichtigen. Ik ben daar heel gedreven in.

Naast mijn commerciële kant, zie ik ook snel waar de mooiste verbinding te maken valt tussen mens en pand. Je kunt me niet gelukkiger krijgen dan wanneer ik een deal heb gesloten waarmee beide partijen tevreden zijn.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het REIZEN!! Het is mijn grootste passie
.. tijd aan het doorbrengen met familie en vrienden
.. aan het koken, sporten, muziek luisteren, series kijken en boeken lezen

De werkwijze van Athena

Athena is spontaan, empathisch en gedreven. En ja, soms ook een tikkeltje ongeduldig, maar dat mag de pret niet drukken. Ze is makkelijk in de omgang, voelt mensen goed aan en weet daarop te anticiperen. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat ze kandidaat-huurders/kopers goed kan laten inzien waarom een pand geschikt is. En dat ze opdrachtgevers op de juiste manier weet te begeleiden bij een huisvestingsvraag. Kortom: Athena weet precies hoe de vastgoedmarkt in elkaar steekt en welke kantoorruimte geschikt is voor wie. Ga maar eens met haar sparren, dan merk je het zelf.