Charissa Rijkens | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Binnendienst medewerkster Taxatie & Advies

Charissa Rijkens

088-263 77 30
charissa@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Enthousiasme is mijn tweede naam’

Perfect op mijn plek

Sociaal, behulpzaam en zorgzaam. Dat ben ik. Ik sta graag voor anderen klaar en hou rekening met hun wensen. Verder ben ik enthousiast en creatief en heb ik veel plezier in wat ik doe; thuis en op het werk. Ik heb veel energie dus ik hou wel van wat variatie. Wat dat betreft zit ik bij Boers & Lem perfect op mijn plek. Tel daar mijn enorm leuke collega’s bij op en je begrijpt dat ik met veel plezier hard werk om elke dag opnieuw de klus te klaren.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. trotse moeder van een zoon en dochter.
.. leuke dingen aan het doen met mijn gezin.
.. ons nieuwe huis verder aan het afmaken en gezellig maken.

De werkwijze van Charissa

Als commercieel binnendienst medewerkster op de afdelingen makelaardij en taxatie is Charissa van veel dingen op de hoogte. Juist die afwisseling tussen de twee afdelingen maakt haar werk zo leuk. Dankzij haar sociale en behulpzame karakter zijn projecten lekker snel aangemeld en afgerond. Ondertussen voorziet ze klanten zo goed en snel mogelijk van een antwoord. Ben je toe aan een glimlach? Gewoon Charissa even bellen.