Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Henri Boers

directeur - eigenaar / vastgoedadviseur

Henri Boers

henri@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Heb ik eenmaal beet, dan laat ik niet meer los.’

Voetbal & Vastgoed

Van kleins af aan had ik twee passies: voetbal en vastgoed. Nou zat een voetbalcarrière er niet in, dus die keuze was snel gemaakt. Het is een voorrecht om de hele dag met je passie bezig te mogen zijn. Ik stel mezelf ambitieuze doelstellingen en werk daar gericht naar toe. De meeste voldoening haal ik uit het realiseren van een gecompliceerde transactie, waarbij alle partijen tevreden zijn over de afwikkeling. Verder ben ik een echte ondernemer en geniet ik ervan dat we een geweldig team hebben staan. Een team vol met vastgoedprofessionals die zich willen blijven ontwikkelen. Dit geeft ontzettend veel energie.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het sporten: hardlopen of fitness
.. met mijn gezin bezig
.. aan het nadenken over nieuwe business opportunities

De werkwijze van Henri

Henri is scherpzinnig, analytisch en zelfverzekerd. Hij doet wat hij zegt. Over het algemeen weet hij snel de besliscriteria van een klant te achterhalen en denkt dan creatief in de meest gewenste oplossing voor de klant. Hij signaleert in korte tijd wat USP´s voor ruimten zijn en is goed op de hoogte van de ins en outs bij vastgoedtransacties.

Henri is een ondernemer en denkt daarom als een ondernemer. Dus wanneer organisaties hun huisvesting en strategie willen combineren, dan zijn ze bij hem aan het juiste adres.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.