Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Jeroen Postma

consultant taxateur

Jeroen Postma

jeroen@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik presteer goed onder druk’

Over cijfers & mensen

Taxaties kunnen een bepalende rol spelen in financiële of fiscale trajecten. Maar daar kijk ik als een nuchtere Tukker tegenaan. Ik laat mij niet afleiden door factoren die er niet toe doen en heb altijd een heldere blik op de casus. Ik ben goed met cijfers, sociaal en een echte teamplayer. Dat laatste is een handige eigenschap in mijn werk vanwege het zogenaamde vier-ogen-principe. De diversiteit aan mensen waarmee en waarvoor ik taxeer, zorgt daarbij voor veel afwisseling.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ..

.. ben ik aan het voetballen bij Sparta Enschede en 1x per week aan
het hardlopen
.. organiseer ik met mijn elftal het mooiste lagere-elftallentoernooi van
Twente en omgeving
.. ben ik fanatiek supporter van FC Twente
.. bezoek ik graag internationale wedstrijden zoals Juventus - AC Milan
en Liverpool - Manchester United

De werkwijze van Jeroen

Jeroen is een prettige gesprekspartner. Hij is doelgericht, heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring en is zeer accuraat in zijn werk. Ondernemers die niet dagelijks met vastgoed bezig zijn, zien nogal eens door de bomen het bos niet meer dankzij allerlei aanvullende eisen van de bank. Zijn er vragen of onduidelijkheden? Jeroen reageert snel en geeft kort en bondig inzicht in het proces en de te nemen stappen.

Een taxatierapport is een belangrijk document dat vaak onder druk van tijd samengesteld dient te worden. Maar Jeroen presteert het beste onder druk, dus dat komt goed uit.