Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

vastgoedconsultant retail

Roy Nieuwenhuis

06-17 04 28 06
roy@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Boven de verwachtingen van de klant uitstijgen, is het mooiste wat er is.’

De volle 100%

De wereld van het vastgoed heeft me altijd al gefascineerd. (Ver)huurders of (ver)kopers vinden, onderhandelen, juridische vraagstukken uitpluizen of een waardebepaling doen: het is allemaal interessant. Ik vind het daarnaast mooi om met mensen te werken en mijn werk heeft een competitie-element waar ik erg van houd. Ik haal daar veel energie uit en het past goed bij mijn karakter. Ik ben heel gedreven; achterover leunen is niks voor mij. Klanten krijgen bij mij dan ook altijd de volle 100%: nuchter, bevlogen en effectief ondernemend.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ..

.. besteed ik tijd aan mijn vriendin, familie en vrienden
.. ben ik aan het hardlopen, fitnessen, tennissen of golfen
.. ontspan ik door te lezen of films en series te kijken
.. hou ik de actualiteiten bij

De werkwijze van Roy

Roy maakt eigenaren of huurders wegwijs in de dynamische en complexe wereld van retailvastgoed. Met zijn praktische en theoretische ervaring, zijn focus en zijn expertise op het gebied van retail is hij hiervoor de aangewezen persoon. Roy gaat proactief te werk, is een doorzetter en zeer gedreven in alles wat hij doet. Verder vindt hij loyaliteit een belangrijke voorwaarde voor een goede relatie: privé én zakelijk. Dus ja, klanten van Roy zijn tevreden klanten.