Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Victor Huiskamp z w2

stagiair - makelaar

Victor Huiskamp

victor@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Mijn doel is zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen’

Ervaren hoe deze branche in de praktijk is

Sinds 2 september ben ik stagiair-makelaar bij Boers & Lem. Op Saxion volg ik de vierjarige opleiding Vastgoed & Makelaardij. Na 2 jaar theorie, kan ik tijdens mijn stagejaar eindelijk ervaren hoe de vastgoedbranche in de praktijk is. 

Toen ik een stageplek zocht, hoefde ik niet lang na te denken. Overal kom je de geel met zwarte borden van Boers & Lem tegen. Ik ben ambitieus en wil graag praktijkervaring opdoen binnen een bedrijf dat bij mijn ambitie past. Boers & Lem had op dat moment geen stagevacature beschikbaar, maar dat hield me niet tegen om een open sollicitatiebrief voor een stageplek te sturen. En met succes!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het zeilen in Friesland
.. op de squashbaan of in de sportschool te vinden
.. aan het sleutelen aan oude auto's
.. mijn tijd aan het doorbrengen met vriendin, vrienden en familie

De verwachtingen van Victor

Commercieel vastgoed leek mij altijd al heel interessant. Het is een combinatie van commercieel handelen, met mensen omgaan en technisch- en juridisch denken. Het was daarom voor mij al snel duidelijk dat ik stage wilde lopen binnen de bedrijfsmakelaardij. 

Van het komende half jaar verwacht ik dat ik aan mijn praktische vaardigheden kan werken binnen het makelaars- en taxatie vak. Hiermee hoop ik weer een stap dichterbij mijn doel te komen; werkzaam zijn als vastgoedprofessional. Ook hoop ik mijn zakelijke netwerk te kunnen uitbreiden. Concrete acties tijdens mijn stage zijn het implementeren van een huurkalender, bundelen van plannen rondom relevante ontwikkelingsgebieden en verzamelen van gegevens uit de commerciële vastgoedmarkt.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.