Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

vastgoedconsultant

Victor Huiskamp

06-86 86 51 25
victor@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Ik wil mij graag ontwikkelen in vastgoed’

Werk en studie

Victor is geen onbekend gezicht bij Boers & Lem. In september 2019 begon hij als stagiair-makelaar. Dat beviel Victor zo goed, dat hij na zijn tweede stage terugkeerde. Naast zijn werk als vastgoedconsultant, rondt hij de opleiding Vastgoed & Makelaardij af op de Hogeschool Saxion. Victor is ambitieus en wil graag veel praktijkervaring opdoen binnen een bedrijf dat bij zijn ambitie past. 

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het zeilen in Friesland
.. op de squashbaan of in de sportschool te vinden
.. aan het sleutelen aan oude auto's
.. mijn tijd aan het doorbrengen met mijn vriendin, vrienden en familie

De werkwijze van Victor

De combinatie van commercieel handelen, met mensen omgaan en technisch- en juridisch denken, daar ligt de interesse van Victor. Het was voor hem dan ook snel duidelijk dat hij na zijn studie verder wil binnen de bedrijfsmakelaardij. Victor wil graag zijn vaardigheden binnen het makelaars- en taxatie vak verder uitbreiden én zijn studie afronden. Daarnaast wil hij graag zijn zakelijke netwerk vergroten en zich blijven ontwikkelen als vastgoedconsultant.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.