Opening tweede vestiging TWEE12 te… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Opening tweede vestiging TWEE12 te Almelo

VERHUURD | De bedrijfsruimte met kantoor en showroom aan de Virulyweg 30 op bedrijventerrein "Turfkade West” in Almelo is langjarig verhuurd aan Twee12 ter uitbreiding, wij verwachten op 20 januari 2024 open te gaan.

Deze functionele en zeer nette bedrijfsruimte met kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 556 m².

Twee12 is een onderneming die leefstijl coaching, personal training en Crossfit aanbieden. Zijn doen dit in groepsverband maar ook 1-op-1, een plek om te werken aan jou gezondheid.

Zoals Barry al aangaf in zijn blog zijn er veel ondernemingen die willen groeien, maar dat voor locatie het bestemmingsplan soms een beperkende factor is. Samen met de ondernemer heeft Barry gesproken met het Ondernemersloket Almelo, en heeft deze transactie via de kruimelregeling tóch door kunnen gaan.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo adviseerde de verhuurder in deze transactie. Wij wensen Twee 2 veel succes op deze locatie in Almelo! En bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking. 


Advies & informatie

Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te horen of te verhuren in Almelo en omstreken? Neem dan contact op met Barry Seelen voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 0546 - 74 00 00

E: barry@boersenlem.nl