Advocatenkantoor huurt kantoor op… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Advocatenkantoor huurt kantoor op zichtlocatie in Hengelo

VERHUURD | Advocatenkantoor Brouwer Legal huurt per 1 september 2023 kantoorruimte op Westermaat Campus Business Park in Hengelo. Het nieuwe kantoor op de vierde verdieping heeft een totale oppervlakte van circa 405 m².

Samen met Bilfinger gaat Brouwer Legal het kantoorgebouw aan de Jan Tinbergenstraat 172 in gebruik nemen. 

Het moderne kantoorgebouw bestaat uit vier verdiepingen en bevindt zich op een directe zichtlocatie vanaf de A1. Het gebouw is recent volledig gemoderniseerd en heeft energielabel A. Het is gasloos, voorzien van zonnepanelen en er zijn laadpalen geïnstalleerd op de parkeerplaats.

Het nieuwe kantoor van het advocatenkantoor is gelegen op het ruim opgezette bedrijvenpark Westermaat Campus, dichtbij het centrum van Hengelo en Borne. Het park grenst direct aan de A1 en is goed bereikbaar.

Internationaal ondernemingsrecht
Brouwer Legal is een internationaal advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het Duits-Nederlands ondernemingsrecht en het daaraan gerelateerde arbeidsrecht.

Naast de nieuwe locatie in Hengelo, heeft Brouwer Legal nog vestigingen in Amsterdam en Enschede.

Wij wensen Brouwer Legal veel succes met de nieuwe vestiging in Hengelo!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde InvestX Projecten BV in deze transactie.

Advies & informatie
Wil je ook een kantoorruimte in Hengelo huren of kopen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met Amber van Tubbergh voor een vrijblijvend advies:

T. 06-86 86 51 25
E. amber@boersenlem.nl