Nieuw kantoor in Oldenzaal voor… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuw kantoor in Oldenzaal voor apetito B.V.

VERHUURD | Per 1 juli 2023 neemt apetito circa 510 m² kantoorruimte in het kantorencomplex aan Hanzepoort 23d in Oldenzaal in gebruik.

Het kantorencomplex is gelegen op een absolute zichtlocatie op bedrijventerrein Hanzepoort in Oldenzaal. Het complex bestaat uit zes geschakelde kantoortorens, waarvan apetito er één gaat huren. De kantoorruimte is verdeeld over drie verdiepingen en heeft een eigen entree.

Meer dan 60 jaar ervaring
apetito B.V.
is dochter van het in 1958 opgerichte Duitse moederbedrijf apetito AG en is sinds 1989 actief in Nederland.

apetito B.V. levert kant-en-klare vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten voor zowel consumenten thuis als voor instellingen zoals kinderdagverblijven, verpleeghuizen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg en gehandicapten.

Van Denekamp naar Oldenzaal
Het bedrijf is sinds 2008 gevestigd in Denekamp, maar in de zomer van 2023 verhuist apetito naar het nieuwe kantoor in Oldenzaal. Samen met een interieurarchitect en de verhuurder zal de kantoorruimte helemaal naar wens worden getransformeerd.

Gunstig gelegen
De ligging van het kantorencomplex dichtbij de op- en afritten van de A1 is een perfecte uitvalsbasis, zowel voor personeel en klanten alsmede voor bezoeken aan het hoofdkantoor in Rheine, Duitsland.

Wij wensen apetito een goede verhuizing naar Oldenzaal en veel succes op de nieuwe locatie!

Nog kantoorruimte beschikbaar
Zie je jezelf ook wel zitten in een kantoor op deze toplocatie? Goed nieuws! Er is nog kantoorruimte beschikbaar. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met Masha van der Velde via 06 - 868 758 58 of masha@boersenlem.nl.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars mocht deze transactie namens de verhuurder begeleiden.

Advies & informatie
Op zoek naar een kantoorruimte in Twente? Bekijk dan hier ons actuele aanbod neem contact op met onze vastgoedadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvend advies: 053-433 55 77