Boers & Lem FD Gazelle 2021 | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem FD Gazelle 2021

Voor het zesde jaar op rij is Boers & Lem FD Gazelle! Daarmee behoren wij ook in 2021 weer tot één van de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit jaar bestaat de lijst met snelst groeiende bedrijven uit 691 FD Gazellen. Dat zijn er ruim 10% minder dan vorig jaar, maar wel meer dan verwacht in een jaar waarin de economie met 3,7% kromp. 

'De snelste groeiers van Nederland zitten niet stil als er een storm opsteekt. Sommige ondernemers verkochten tijdelijk andere producten, anderen benaderden hun klanten actiever om hen de crisis door te helpen. Die klantenbinding betaalde zich later in het jaar alweer terug.' 

'Ook blijkt dat er bedrijven zijn die juist profiteerden van het thuiswerken en  alle lockdowns, zoals webshops en ICT-bedrijven.' aldus FD-redacteur Pim Kakebeeke.

Voorwaarden FD Gazelle
De organisatie van FD Gazelle kijkt niet alleen naar de omzetgroei, maar ook naar de stijging van het aantal werknemers en de winstgevendheid. De FD Gazellen 2021 zijn alle Nederlandse ondernemingen die tussen 2018 en 2020 minimaal 20% omzetgroei lieten zien en 2020 winstgevend afsloten.

'We hebben met het hele team hard gewerkt, we zijn dan ook ontzettend trots op deze teamprestatie!' aldus Bart Wientjes en Barry Seelen (directie Boers & Lem). 

Bron: FD

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.