Boers & Lem bemiddelt in aankoop… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem bemiddelt in aankoop 10.000 m² bouwgrond op 'De Veldkamp'

AANGEKOCHT | Het perceel bouwgrond Morseltoven 12 op bedrijventerrein De Veldkamp in Borne/Hengelo is door Boers & Lem namens één van haar opdrachtgevers aangekocht. Op de bouwkavel van circa 10.000 zal een nieuw te bouwen logistiek bedrijfscomplex worden gerealiseerd.

Het logistieke centrum heeft een oppervlakte van ca. 7.900 m² en wordt onderverdeeld in verschillende hallen die onderling schakelbaar zijn. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt 12.20 meter en is voorzien van 10 loading docks. Op eigen terrein zal plek zijn voor ruim 70 auto’s.

Built-to-suit
Het hoogwaardige logistieke bedrijfspand met bedrijfsruimte en kantoren komt op een mooie zichtlocatie vanaf de Amerikalaan. 

Het betreft een built-to-suit ontwikkeling, in overleg met geïnteresseerde kandidaten kan het gebouw en ontwerp nog geheel naar wens van de gebruiker aangepast worden. Het is mogelijk om het geheel of in delen te huren.

Goede locatie
Bedrijventerrein De Veldkamp is hét epicentrum van de Twentse bedrijventerreinen. Het terrein ligt aan de A1 en A35, heeft een directe aansluiting op de afslag Borne-West en er is een goede aansluiting met Hengelo en Borne.

Bedrijfsruimte beschikbaar
Zie jij je bedrijf in dit prachtige bedrijfspand zitten? Dat is mogelijk, er is ruimte beschikbaar! Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Bart Wientjes via 06-537 303 43

Wij feliciteren onze opdrachtgever met de aankoop van deze bouwkavel. Veel succes met de ontwikkeling van dit prachtige logistieke bedrijfscomplex!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Twente bemiddelde in deze transactie namens de koper. 

Advies en informatie
Op zoek naar een nieuwbouw mogelijkheid in Hengelo en omstreken? Neem dan contact op met adviseur Bart Wientjes voor een vrijblijvend advies:
T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl

Art impressies: AGB van DIJK