Enschedese kantoorvilla te huur… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Enschedese kantoorvilla te huur door verhuizing Siebert & Wassink naar Hengelo

UNIEKE KANS | Heb je altijd al een werkplek aan de mooiste singel van Enschede willen hebben? Dan is dit je kans! De kantoorvilla aan de Boddenkampsingel 85 in Enschede komt vrij voor verhuur.

Dit moderne kantoorpand in karakteristieke jaren dertig stijl is van alle moderne gemakken voorzien. Naast de ideale zichtlocatie op 400 meter afstand van het Centraal Station, vlak bij het centrum beschikt het pand over vijf grote parkeerplekken op eigen terrein en drie verdiepingen kantoor- en vergaderruimtes, toiletten en pantry’s.

Hoogwaardige kantoorruimte
De moderne kantoorruimte aan de Enschedese singel is in uitstekende staat en goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer.

De ruimtes bieden een prettige werkomgeving en beschikken onder andere over glasvezelaansluiting, airco-units en energielabel A++. Kijk hier voor meer informatie over de kantoorvilla of neem contact met ons op via 053-433 55 77.

HR Adviesbureau
Siebert & Wassink
is een toonaangevend adviesbureau dat al ruim 22 jaar bedrijven en publieke organisaties ondersteunt, met Werving & Selectie, Assessments en Organisatieadvies.

Siebert & Wassink is uitgegroeid tot een begrip in de regio en heeft ook kantoren in Lichtenvoorde en Apeldoorn. Door aanhoudende groei werd de kantoorvilla aan de Boddenkampsingel 85 in Enschede te klein en werd gezocht naar een ‘clubhuis voor organisatieontwikkeling’ in Oost Nederland.

Verhuizing Siebert & Wassink
Vanuit deze groeiambitie heeft HR Adviesbureau het kantoorpand aan de Demmersweg 2-18 in Hengelo gekocht. Het heeft een oppervlakte van circa 1.600 m2. Bart Wientjes van bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede heeft bemiddeld in de aankoop.

Restyling
Inmiddels wordt er hard gewerkt aan renovatie en restyling om het kantoorpand optimaal te laten aansluiten bij de behoefte en de uitstraling van Siebert & Wassink. In september zal Siebert & Wassink haar intrek nemen en komt ook de kantoorvilla in Enschede beschikbaar.

Wij wensen Siebert & Wassink een goede verhuizing en veel succes in Hengelo!

Advies en informatie
Ook op zoek naar een kantoorpand in Enschede of Hengelo? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met adviseur Bart Wientjes voor een vrijblijvend advies:

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl