Haarkliniek opent vestiging in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Haarkliniek opent vestiging in voormalig schoolgebouw Enschede

VERHUURD | Nielsen Haarkliniek heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 365 m² maatschappelijke ruimte (incl. algemene ruimte) in het gezondheidscentrum aan de Buurserstraat 250 in Enschede.

Het voormalige schoolgebouw heeft drie bouwlagen en wordt getransformeerd tot een zeer duurzaam en hoogwaardig gezondheidscentrum met energielabel A+++. De totale oppervlakte van het gebouw is circa 3.408 m².

Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein ‘De Reulver’ op een markante zichtlocatie vanaf de drukke en doorgaande Broekheurne-ring en de Buurserstraat. De op- en afritten van de A35 zijn dichtbij en ook het centrum van Enschede is makkelijk te bereiken.

Haarkliniek
Nielsen Haarkliniek
 bestaat sinds 2019 en is gevestigd in Den Haag. Zoals als in vele sectoren ligt de focus van bedrijven vaak in het westen van het land en vestigen zij zich voornamelijk in de Randstad. 

"Bij Nielsen merkten we dat veel van onze klanten uit het noorden en oosten van Nederland komen. Vanuit Groningen en/of Enschede is het al gauw 2 a 2,5 uur rijden naar onze kliniek. Om het makkelijker te maken en vanwege de enorme potentie in het oosten van het land, geloven wij dat we de grensstreek kunnen bedienen door ons te vestigen in Enschede." aldus eigenaar Kaya van Nielsen Haarkliniek. 

De haarkliniek staat voor hoogwaardige haartransplantaties, met optimaal resultaat en nazorg. Consult, behandeling en nazorg gebeuren in de kliniek door ervaren haarimplantatie specialisten. In 2024 opent Nielsen naar verwachting de tweede vestiging in Nederland.

Gezondheidscentrum
Naast Nielsen Haarkliniek, zal het gebouw ook in gebruik worden genomen door o.a. drie huisartsenpraktijken, een apotheek, prikpost, fysiotherapeut, tandarts, tandprothetiek en een psycholoog.

Nog één ruimte beschikbaar
Past jouw bedrijf hier ook tussen en ben je op zoek naar een nieuwe ruimte? Dan hebben wij goed nieuws! Er is nog één ruimte van circa 150 m² beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Wij wensen Nielsen Haarkliniek veel succes met de nieuwe vestiging in Enschede!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Wil je ook een bedrijfsruimte in Enschede huren of kopen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met Amber van Tubbergh voor een vrijblijvend advies:

T. 06-86 86 51 25
E. amber@boersenlem.nl