Kantoorpand Javatoren in Almelo… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kantoorpand Javatoren in Almelo verwelkomt meerdere nieuwe huurders

VERHUURD | De Javatoren, de moderne kantoortoren aan de Stationsstraat 11 in Almelo, heeft de afgelopen tijd een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen.

De moderne kantoortoren aan de Stationsstraat 11 weet steeds meer nieuwe huurders aan zich te binden. De afgelopen maanden hebben een aantal bedrijven de huurovereenkomst voor hun nieuwe kantoorruimte getekend. Onder andere Swiss Knife, Iris Kindercoaching, Headway B.V., Tabular B.V. en EasyZZP zijn recent naar de Javatoren verhuisd. Daarnaast hebben een aantal zittende huurders extra kantoorruimte gehuurd.

Flexibele en betaalbare kantoorruimte 
De Javatoren is een full service business centre met betaalbare kantoorruimte zonder langlopende verplichtingen op een toplocatie in Almelo! Het biedt professionele werkplekken met een prettige sfeer en het is voor iedereen toegankelijk. Voor de zelfstandige flexwerker, die slechts enkele dagdelen per week een professionele werkplek zoekt, tot de multinational die een hele of meerdere verdiepingen huurt en toch flexibel wil blijven. De kantoorkamers worden all-in verhuurd. Voor een vast maandbedrag weet je precies waar je aan toe bent.

Het gebouw bestaat uit 14 bouwlagen. Vanuit de kantoorruimtes heb je een fantastisch uitzicht over Almelo! Het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen. Door de strategische ligging, 150 meter van Station Almelo en op loopafstand van het centrum, is de Javatoren geschikt voor elke kantoorgebruiker.

Wij wensen de nieuwe huurders veel succes in deze prachtige kantoortoren!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo begeleidt de verhuur van de kantoorruimtes in de Javatoren namens de verhuurder.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in Almelo? Er is nog kantoorruimte in de Javatoren beschikbaar! Durf jij de uitdaging aan?! Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging, meer informatie of alle mogelijkheden.

Barry Seelen:  06-86 82 97 87 | barry@boersenlem.nl.
Masha van der Velde:  06-86 87 58 58 | masha@boersenlem.nl

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.