Kantoorpand van 4.315 m² aan… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Kantoorpand van 4.315 m² aan Stationsplein in Enschede verkocht

DONE DEAL | In het centrum van Enschede aan het Stationsplein 10-11 heeft Boers & Lem namens Veldboom Vastgoed bemiddeld in de aankoop van circa 4.315 m² kantoorruimte en 33 parkeerplaatsen.

Oud Randstad kantoorpand aan het Stationsplein 10-11 in Enschede verkocht

Beeldbepalend gebouw
Voor dit beeldbepalende kantoorpand aan het Stationsplein wordt gekeken naar een ontwikkeling van een ‘mixed use’ gebouw waarin ruimte is voor zowel kantoor, detailhandel, horeca als ook wonen. 

Toplocatie 
Het pand ligt op een unieke, centrale locatie in Enschede. Direct naast het NS- en busstation en op loopafstand van de binnenstad van Enschede.

Spoorzone Enschede krijgt facelift
Het kantoorpand ligt middenin het Centrum Kwadraat, de nieuwe naam voor de Spoorzone. Dit gebied ondergaat de komende jaren een flinke facelift. Oude panden worden opgeknapt of maken plaats voor nieuwe, frisse architectuur. Daardoor moet rond het station een aantrekkelijk woon- en werkgebied ontstaan.

Herontwikkeling
Het vastgoedbedrijf Veldboom Vastgoed is in 2006 opgericht. De kernactiviteiten bestaan uit het aankopen en herontwikkelen van vastgoedlocaties. Ze richten zich voornamelijk op binnenstedelijke locaties. Het bedrijf heeft in Enschede al veel onroerend goed in de portefeuille.

De verkoper werd vertegenwoordigd door Profound Asset Management. Zij leveren hoogwaardig fund- en assetmanagement voor vastgoedfondsen, voor zowel particuliere als institutionele beleggers.

Wij feliciteren Veldboom Vastgoed van harte met deze mooie aankoop en bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de koper mogen begeleiden. 

Informatie of advies
Ben je op zoek naar een beleggingsobject of heb je interesse om een object te verkopen? Wij helpen je graag! Neem voor meer informatie of advies contact op met Bart Wientjes op 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Lees ook over de verkoop van voormalig kantoorpand de Stadspoort in het Centrum Kwadraat.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.