Nieuw warehouse voor Masterpack… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuw warehouse voor Masterpack Group in Havengebied Enschede

VERHUURD | Het nieuw te bouwen bedrijfspand aan De Heersche 14-20 in Enschede is per 1 december 2021 langjarig verhuurd aan Masterpack Group. Naar verwachting is het bedrijf per 1 januari vanaf het nieuwe adres operationeel.

Duurzaam
Het pand beschikt over een modern warehouse en ondersteunende kantoorruimte met een gezamenlijke oppervlakte van circa 2.510 m2. Daarnaast beschikt het pand over drie laaddocks en wordt het buitenterrein bestraat, waardoor er voldoende ruimte is voor opslag en parkeren.

Het bedrijfspand is nu nog volop in aanbouw en is bij oplevering van alle moderne en duurzame gemakken voorzien. 

Er komt o.a. ledverlichting, vloerverwarming, goede isolatie en 290 zonnepanelen. De zonnepanelen voorzien het complete bedrijfspand van zonne-energie.

Locatie 
Het nieuwe bedrijfspand ligt in het Havengebied van Enschede, dichtbij de uitvalswegen. De snelweg A35 én het centrum van Enschede zijn in een paar autominuten te bereiken.

Hoogwaardige verpakkingsoplossingen
Masterpack Group is opgericht in Enschede in de jaren ’20 van de vorige eeuw. Zij ontwikkelen met hun bijna 100 jaar ervaring hoogwaardige, op-maat-gemaakte verpakkingen voor diverse (industriële) markten. Van de meest delicate producten in de voedings- en farmaceutische industrie tot de extreme omstandigheden in de mijnbouw en chemie. Masterpack Group zocht een nieuwe locatie om verder uit te breiden. Die vonden zij aan De Heersche 14-20 in Enschede.

Boers & Lem wenst Masterpack Group veel succes in het nieuwe warehouse!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft de verhuurder begeleid bij deze transactie.

Informatie & advies
Opzoek naar een nieuw(bouw) bedrijfspand in Enschede? Neem dan contact op met vastgoedspecialist Bart Wientjes op 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Visuals 
Bedrijfspand: Busschers Bouwkundig Ontwerp & Advies BV
Binnenzijde: Masterpack Group

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.