Nieuwe huisvesting voor Jordahl… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Nieuwe huisvesting voor Jordahl Benelux in Hengelo

VERHUURD | Jordahl Benelux B.V. zal eind 2024 een nieuw te bouwen bedrijfspand betrekken op bedrijventerrein Oosterveld in Hengelo. Onlangs tekende Jordahl Benelux B.V. de huurovereenkomst voor hun nieuwe onderkomen met een totale oppervlakte van circa 2.000 m².

Het moderne en markante bedrijfspand is ontwikkeld door InvestX Projecten B.V. en ontworpen door PR8 Architecten. Het gebouw heeft drie bouwlagen en bestaat uit ca. 2.000 m² bedrijfsruimte met kantoorruimte en entresol. Rondom het bedrijfspand is parkeergelegenheid voor 40 auto’s en het gebouw heeft een uniek dakterras. Oplevering van het bedrijfspand is naar verwachting eind 2024.

Het bedrijfspand is gelegen op zichtlocatie op het nieuwe bedrijventerrein Oosterveld. 

Dit bedrijventerrein aan de noordoostkant van Hengelo is zeer gunstig gelegen tussen de A1 en de provinciale weg naar Oldenzaal. De afslag Hengelo-Noord van de A1 ligt direct naast de deur.

JORDAHL
Al 115 jaar is JORDAHL een vooraanstaand merk en marktleider, waar het gaat om verankeringstechniek. Jordahl Benelux B.V. is opgericht in 2012. Hun vakmanschap bestaat uit het geïntegreerd ontwerpen, engineeren, produceren en leveren van de beste oplossingen voor constructieve gevelverankeringsvraagstukken. JORDAHL is samen met de merken PUK en H-BAU onderdeel van PohlCon GmbH, een internationaal familiebedrijf met hoofdkantoor in Berlijn.

Wij wensen Jordahl Benelux een goede verhuizing en veel succes aan de Oosterveldsingel!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie. Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking!

Advies & informatie
Ook een bedrijfsruimte succesvol verhuren in Hengelo en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl