Sintecs verhuist naar bedrijfspand… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Sintecs verhuist naar bedrijfspand Amarilstraat 10-14 in Hengelo

VERHUURD | Sintecs verhuist in april volgend jaar naar een bedrijfsruimte met kantoren aan de Amarilstraat 10-14 in Hengelo. De nieuwe werkplek van het bedrijf heeft een totale oppervlakte van circa 2.120 m2.

Toplocatie
Het bedrijfspand ligt op absolute zichtlocatie vanaf de Diamantstraat op Bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo. Dichtbij de op- en afritten van de A35 in Hengelo-Zuid.

Nieuw aangezicht
Het pand heeft sinds mei dit jaar een nieuwe eigenaar, Roeloffzen Vastgoed, die het gebouw aan de buitenzijde compleet gaat restylen en moderniseren. De binnenzijde zal in samenspraak en naar wens van de nieuwe huurder(s) worden verbouwd.

Uitbreiding
Sintecs is in 2000 opgericht door Hans Klos in Hengelo. De bedrijfsnaam Sintecs staat voor Signal Integrity Consultancy Services, naar de expertise van de oprichter. Sinds de oprichting is het bedrijf gegroeid naar meer dan 50 medewerkers en in de loop der jaren is ook het aantal expertisegebieden uitgebreid. Daardoor is het bedrijf in 2018 al naar een nieuwe locatie verhuisd. Maar door aanhoudende groei was Sintecs opzoek naar een nieuw bedrijfspand waar ze hun werkzaamheden verder kunnen uitbreiden. Die ruimte hebben zij gevonden aan de Amarilstraat 10-14 in Hengelo.

Producent elektronica
Sintecs helpt bedrijven met het ontwerpen van complexe elektronica. Het wordt steeds moeilijker om goed werkende en betrouwbare elektronica te ontwerpen. Een eerste prototype werkt vaak slechts gedeeltelijk, op lage snelheid of niet onder alle omstandigheden. Sintecs is gespecialiseerd om hun klanten te ondersteunen met het ontwerpen van goed werkende elektronica.

Nog bedrijfsruimte beschikbaar
Zie jij jouw bedrijf ook wel zitten in dit prachtige bedrijfscomplex op een toplocatie? Dat komt goed uit! Er is nog kantoorruimte (ca. 400 m2) met bedrijfsruimte (ca. 223 m2) op Amarilstraat 6 beschikbaar.

Bekijk hier de beschikbare ruimte op onze website of neem contact op met vastgoedspecialist Koen van de Riet voor meer informatie.

Wij wensen Sintecs veel succes met de nieuwe locatie in Hengelo!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie namens de verhuurder begeleidt.

Informatie & advies
Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Hengelo en omstreken? Neem dan contact op met Bart Wientjes via 06 - 53 73 03 43 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Visual: Roeloffzen Vastgoed

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.