Hoi Services nieuwe huurder… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Hoi Services nieuwe huurder bedrijfsruimte Hospitaalweg 10 Almelo

VERHUURD | Per 1 mei j.l. heeft Hoi Services een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 400 m² nieuwe bedrijfsruimte aan de Hospitaalweg 10 in Almelo.

De moderne bedrijfsunit is in 2020 gebouwd en onlangs opgeleverd. De unit voldoet helemaal aan de laatste eisen en bevindt zich op een prachtige zichtlocatie vanaf de Van Rechteren Limpurgsingel.

Maatschappelijk doel 
De organisatie Hoi Services ontwikkelt nieuwe, innovatieve concepten op sociaal maatschappelijk gebied. Zij doen dit niet alleen om een goede businesscase voor budgethouders te realiseren, maar ze willen ook kwetsbare groepen erbij betrekken.

Samen met gemeenten heeft de onderneming een maatschappelijke dienst ontwikkeld die een oplossing biedt voor stijgende kosten binnen de WMO en tegelijkertijd mensen uit kwetsbare groepen een passende werkomgeving biedt: de was- en strijkservice (WaST).

Succesvol concept 
WaST is een bewezen succesvol concept en is al in meerdere gemeenten geïmplementeerd. Hoi Services gaat deze service ook in de Gemeente Almelo uitrollen en daarvoor zochten zij een geschikte bedrijfsruimte. Die hebben zij gevonden aan de Hospitaalweg 10 in Almelo.

Wij wensen Hoi Services veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Almelo heeft deze transactie begeleidt namens de verhuurder.

Contact Boers & Lem
Masha van der Velde  |  Barry Seelen
Tel: 06-86 87 58 58  |  06-86 82 97 87
E-mail: masha@boersenlem.nl  |  barry@boersenlem.nl

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.