Meubelwebshop huurt 14.000 m²… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Webshop huurt 14.000 m² bedrijfsruimte op XL Businesspark

VERHUURD | Een nieuwe huurder voor Heylen Warehouses op het XL Businesspark. Een meubelwebshop tekende een meerjarige huurovereenkomst voor 14.000 vierkante meter opslagruimte aan Columbus ong. in Almelo.

Logistieke hotspot
Na de komst van grote spelers als Bolk Logistics, V-Tech en Bleckmann komt er nu weer een groot bedrijf naar de nieuwe campus op het XL Businesspark. Bob Loohuis van Heylen Warehouses zegt: “We willen van Almelo the next logistic hotspot van Nederland maken en daarin lijken we nu wel te slagen.”

Bedrijfshal in aanbouw
De grootschalige bedrijfshal is nog in aanbouw. De nieuwe huurder is een webshop in meubels en hoopt per 1 mei a.s. de 14.000 m² bedrijfsruimte te betrekken. De ruimte is onderverdeeld in een magazijnruimte, kantoorruimte en mezzanine en ligt vlakbij de inland containerterminal Combi Terminal Twente (CTT).

Meerjarige huurovereenkomst
De webshop tekent een meerjarige huurovereenkomst bij Heylen Warehouses en zal de bedrijfshal in Almelo gebruiken voor grootschalige opslag van meubels. Vanuit de locatie aan Columbus ong. in Almelo zullen zij hun producten aan particuliere klanten in heel Nederland leveren.

Met de komst van de nieuwe huurder is inmiddels ca. 100.000 m² van de in totaal 180.000 m² grote campus op het XL Businesspark verhuurd.

Boers & Lem heeft in deze transactie namens Heylen Warehouses bemiddeld. Wij bedanken alle partijen voor de prettige samenwerking.

Informatie of advies

Ben je ook op zoek naar een grootschalige bedrijfshal? Wij helpen je graag! Neem voor meer informatie of advies contact op met Bart Wientjes op 06-53 73 03 43 of stuur een bericht naar bart@boersenlem.nl.

Lees ook: Twente stijgt wederom op de ranglijst van logistieke hotspots

Afbeelding: Heylen Warehouses

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.