Textielbedrijf PinTail huurt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Textielbedrijf PinTail huurt bedrijfspand Twentepoort Oost 15-43 Almelo

VERHUURD | Per 1 december 2021 heeft PinTail in Almelo een huurovereenkomst getekend voor een bedrijfsruimte met kantoorruimte met een totale oppervlakte van circa 835 m2 aan Twentepoort Oost 15-43 in Almelo.

Bedrijventerrein Twentepoort Oost
Het bedrijfspand ligt op één van de meest gewilde bedrijventerreinen van Twente. Het is heel goed bereikbaar en ligt dichtbij de op- en afritten van de A35. 

Textielbedrijf floreert in Almelo
In de jaren ’90 sloten bijna alle textielbedrijven de deuren, maar PinTail laat zien dat textiel in Twente nog steeds kan floreren. 

PinTail International is opgericht in 1985 en is een producent & verdeler van stoffen voor de meubel, project-, zorg- en outdoor markt. Ook gelamineerde stoffen voor werk- en brandweerkleding zitten in het assortiment.

In Almelo lamineren, finishen en (digitaal) bedrukken ze de stoffen. Pintail heeft al deze activiteiten in-house en is daardoor flexibel in het personaliseren van verschillende producten.

Aanhoudende groei
De onderneming is de laatste jaren uit haar jasje gegroeid aan de Twentepoort Oost 32 in Almelo. Reden om op zoek te gaan naar een bedrijfsruimte waar PinTail haar activiteiten verder kan uitbreiden. Die ruimte hebben zij gevonden aan de Twentepoort Oost 15-43 in Almelo, tegenover het hoofdkantoor.

Kantoorruimte beschikbaar
Naast de bedrijfsruimte die PinTail gebruikt, is er nog circa 195 m2 solitaire kantoorruimte aan de voorzijde van het pand voor de verhuur beschikbaar. Tot die kantoorruimte behoren ook vijf eigen parkeerplaatsen.

Wil je ook op deze toplocatie kantoor houden? Neem dan vandaag nog contact op met onze vastgoedadviseur Masha van der Velde of klik hier voor meer informatie.

Boers & Lem wenst PinTail International veel succes met de nieuwe locatie in Almelo!

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Informatie & advies
Ben je opzoek naar een bedrijfspand of kantoorruimte in Almelo en omstreken? Neem dan contact met ons op via 053-433 55 77 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Bedrijfspand verkopen?
Ben je van plan om een bedrijfspand te verkopen en zoek je een energieke bedrijfsmakelaar in Twente? Wij helpen je graag! Relaties uit ons netwerk zijn opzoek naar bedrijfspanden/beleggingspanden

Neem voor meer informatie contact met ons op via:
Vestiging Enschede: 053-433 55 77 
Vestiging Almelo: 0546-74 00 00

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.