Dental Oud Borne verhuist naar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Dental Oud Borne verhuist naar Grotestraat 83 in Borne

VERKOCHT | De bedrijfsruimte van circa 416 m² aan de Grotestraat 83 in Borne is verkocht. Tandartspraktijk Dental Oud Borne was drie jaar gevestigd aan de Potkampstraat in Oud Borne en verhuist nu naar deze nieuwe praktijkruimte.

De vrijstaande praktijkruimte uit 1958 heeft een totale oppervlakte van circa 416 m² en bestaat uit een wachtkamer, drie ruime behandelkamers, een kantine met keuken, een opslagruimte en een tuin. 

De bedrijfsruimte is gunstig gelegen, aan de drukke en doorgaande Grotestraat. Dit is een aanloopstraat naar het gezellige centrum van Borne.

Samenwerking met Praktijk Webbink
Eigenaar Samuel Matías Lopez van praktijk Dental Oud Borne heeft het pand gekocht met Ruben Smit, eigenaar van tandprothetische praktijk Webbink

Na een verbouwing zullen beiden vanuit de nieuwe praktijkruimte aan de Grotestraat werken.

Sinds 1 september 2020 is Samuel Matías Lopez eigenaar van tandartspraktijk Dental Oud Borne. Oorspronkelijk komt hij uit Córdoba (Spanje) en is sinds 2013 werkzaam als tandarts algemeen practicus in Nederland.

Praktijk Webbink is sinds 2017 in Borne gevestigd. Deze praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten. Naast de locatie in Borne, zijn er vestigingen in Deventer, Rijssen en Nijverdal.

Moderne praktijkruimtes
Na een verbouwing en modernisering van de praktijkruimte, zal Dental Oud Borne naar verwachting op 4 september 2023 de deuren aan de Grotestraat 83 openen.

Wij wensen Samuel en Ruben en hun team veel succes op de nieuwe locatie!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verkoper in deze transactie.

Advies & informatie
Ook succesvol een bedrijfsruimte in Twente verkopen of verhuren? Neem dan contact op met Koen van de Riet voor een vrijblijvend advies of meer informatie:

T. 06- 274 422 55
E. koen@boersenlem.nl