Transformatie kantoorpand… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Transformatie kantoorpand Wegtersweg 1 Hengelo

Al vaker hebben wij een bericht gedeeld over het prachtig gerenoveerde pand aan de Wegtersweg 1 in Hengelo. Edwin Asveld, eigenaar van TransHeroes, kocht het oude 'Essent'-pand ongeveer twee jaar geleden.

Het pand heeft een nieuwe naam - DSTRCT/74 - naar het kengetal van Hengelo. De buitenkant van het pand heeft al een nieuwe uitstraling gekregen en de nieuwe naam springt van de gevel. Ook binnen is hard gewerkt aan het nieuwe, groene kantoorconcept. De kleine benauwde kantoren zijn omgetoverd tot royale kantoorruimtes. En de werk- en lunchcafé's, de spreekkamers, flexibele werkplekken, het dakterras, een ruime parkeergelegenheid, etc. zijn onderscheidende kenmerken van het concept.

Het resultaat mag er dan ook zijn; DSTRCT/74 is een aanwinst voor Hengelo! Bekijk hier de video van het pand

Eigenaar Edwin Asveld vertelt in de video hoe de renovatie tot stand is gekomen. Maarten Ongering van RGN brand identity services laat weten hoe hij het kantoorpand als huurder ervaart. 

BREEAM-Excellent certificaat
Duurzaamheid was bij het ontwerp een belangrijk aspect. Het kantoorpand beschikt dan over een BREEAM-Excellent certificaat en Energielabel A.

Boers & Lem heeft bemiddeld bij de aankoop van het pand twee jaar geleden en mocht ook bemiddelen in de verhuur van de overige kantoorruimte. Binnen een jaar is alle 5.600 vierkante meter kantoorruimte verhuurd.

Lees ook: TransHeroes renoveert markant gebouw in Hengelo tot modern kantoorpand

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.