Boers & Lem twee BHV-ers rijker | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem twee BHV-ers rijker

Marjolijn Winkel en Merlin Versteeg hebben onlangs een BedrijfsHulpVerlening (BHV) nascholing cursus gedaan. De praktijktraining vond plaats in het Velco Brandbeveiliging oefencentrum.

Die dag leerden zij hoe zij de juiste hulp kunnen verlenen bij gebeurtenissen in het bedrijf die de veiligheid en/of gezondheid van collega's of andere aanwezigen bedreigen. Je kunt dan denken aan kleine brandjes blussen, de ontruiming van een pand of noodhulpverlening bij ongevallen. 

Marjolijn en Merlin zorgen ervoor dat schade en letsel in geval van een noodsituatie zoveel mogelijk wordt beperkt en voorkomen. Het geeft ons team een veilig gevoel!

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.