PVT warmtepompsysteem specialist… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

PVT warmtepompsysteem specialist verhuist naar bedrijfspand in Hengelo

VERHUURD | Het moderne bedrijfspand aan de Toermalijnstraat 18 in Hengelo is verhuurd aan Use All Energy. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 911 m².

Het bedrijfspand heeft twee verdiepingen en bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoorruimte en showroom en is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid. Dit bedrijventerrein is direct gelegen aan de A35/A1 en is met circa 350 bedrijven en 10.000 arbeidsplaatsen het grootste bedrijvenpark in Twente.

Groene energie
Het bedrijf Use All Energy is ontstaan in Bentelo. Een zelfstandige en innovatieve onderneming met klanten en projecten in de hele regio. 

Use All Energy adviseert, levert, installeert en ontwikkelt complete PVT warmtepompsystemen.

Van Bentelo naar Hengelo
Door de enorme vraag naar PVT warmtepompsystemen groeide het bedrijf in Bentelo uit het jasje en om die reden zocht het bedrijf een nieuwe, gunstig gelegen, bedrijfsruimte in de regio. Die werd gevonden aan de Toermalijnstraat 18 in Hengelo.

Wij wensen Use All Energy veel succes op hun nieuwe locatie in Hengelo!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Interesse om ook succesvol een bedrijfsruimte in Twente te verkopen of verhuren? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor een vrijblijvend advies of voor meer informatie via:

T. 06-537 303 43
E. bart@boersenlem.nl