Vital Company en Ministerie van… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

The Vital Company en Ministerie van Inzetbaarheid samen aan de M.H. Tromplaan

VERHUURD | De kantoorruimte op de begane grond is tezamen met een deel van het de souterrain verhuurd aan The Vital Company en Ministerie van Inzetbaarheid, beide bedrijven voegen de operaties samen, maar beide merknamen blijven bestaan. Alle actieve aandelen zijn samengebracht in een nieuwe topholding, genaamd: Human Employability Group B.V.

De karakteristieke kantoorvilla bevindt zich in het hart van het centrum van Enschede. Het centraal station van Enschede en de binnenstad zijn op loopafstand en tevens is de Rijksweg A35 / A1 goed bereikbaar.

The Vital Company en Ministerie van Inzetbaarheid gaan samen verder

The Vital Company, de verfrissende smaakmakers als het gaat om vitaliteitstrajecten, en het Ministerie van Inzetbaarheid, het rebelse onderzoeksbureau+ in het kader van arbeidsbeleving, slaan de handen ineen.

Dit doen zij om dé strategisch partner te worden van werkend Nederland als het gaat om het menselijk kapitaal.

Wij wensen beide teams veel succes en werkplezier op deze nieuwe locatie!

Opzoek naar kantoorruimte?

Met de komst van The Vital Company en Ministerie van Inzetbaarheid is er enkel nog 137 m² beschikbaar op de tweede verdieping aan de M.H. Tromplaan. Is dat nou niet wat je zoekt? Informeer bij ons naar de mogelijkheden naar aan andere kantoorruimte in de directe omgeving van deze verhuurder.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder, UGL Capital BV, in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een kantoorruimte succesvol te huren of te verhuren in Enschede en omstreken? Neem dan contact op met Amber van Tubbergh voor meer informatie of een vrijblijvend advies. 

T: 06-86865125
E. amber@boersenlem.nl