Zorgcomplex aan De Matenstraat in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Zorgcomplex aan De Matenstraat in Oldenzaal verkocht

VERKOCHT | Het zorgcomplex aan De Matenstraat 36-44 in Oldenzaal van jeugdzorginstantie Jarabee is recent verkocht aan JOUW Wonen.

Geschakelde eigenkappers
Het zorgcomplex ligt op een markante locatie in de woonwijk Glinde-Hooiland, dichtbij het centrum van Oldenzaal. Het complex heeft een totale oppervlakte van circa 720 m2 en bestaat uit zes geschakelde eigenkappers, een kantoorruimte en een bedrijfshal.

Hoofdkantoor Jarabee
Zorginstantie Jarabee is een stichting gespecialiseerd in jeugdzorg. De stichting gebruikte het pand in Oldenzaal jarenlang als hoofdkantoor. 

De locatie was tot aan de verkoop in gebruik als 24 uurs opvanglocatie van jongeren van 12 tot 18 jaar. Een deel van het complex zal de zorginstantie de komende jaren volgens een sale and leaseback constructie terughuren van JOUW Wonen.

Roberto Oremus, directeur bedrijfsvoering Jarabee zegt: “We willen een deel van de huisvesting op deze locatie behouden i.v.m. de spreiding van de opvang van jongeren in Twente.”

Ontwikkelingslocatie
JOUW Wonen is een onafhankelijke projectontwikkelaar en bouwmanager op het gebied van o.a. wonen en werken. Op termijn zal het bedrijf de mogelijkheden voor herontwikkeling van deze locatie onderzoeken

Boers & Lem bedankt alle partijen voor de prettige samenwerking in deze transactie.

Masha van der Velde van bedrijfsmakelaar Boers & Lem begeleidde deze transactie namens de verkoper.

Advies en informatie
Op zoek naar een bedrijfspand in Twente? Bekijk dan ons aanbod of neem contact op met adviseur Masha van der Velde voor een vrijblijvend advies. Tel: 06-868 758 58 of masha@boersenlem.nl.

Overweeg je om een bedrijfspand te verkopen en zoek je een energieke bedrijfsmakelaar in Twente? Wij helpen je graag! Relaties uit ons uitgebreide netwerk zijn op zoek naar bedrijfspanden/beleggingspanden.

Neem voor meer informatie contact met ons op via:
- Vestiging Enschede: 053-433 55 77
- Vestiging Almelo: 0546-74 00 00

Bron: Tubantia

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.