Zorgcomplex Imminkhoeve in Lemele | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Zorgcomplex Imminkhoeve in Lemele

In het najaar van 2020 berichtten wij over de succesvolle transactie van het zorgcomplex Imminkhoeve aan de Lemelerweg 41 in Lemele. Het zorghotel dat al bijna 50 jaar bekend staat als vakantieoord voor zorgbehoevenden, maakte na een faillissement een doorstart.

Zwaar weer
Door coronamaatregelen kwam het zorgcomplex in 2020 in zwaar weer. De kwetsbare groep kon daardoor niet langer op het landgoed van een vakantie genieten. Boekingen bleven achter met als gevolg dat het zorghotel een faillissement aanvroeg. Ledeboer Investments B.V. nam het complex over, maakte een doorstart en opende per direct weer de deuren. 

Van dit prachtige landgoed is een video gemaakt, bekijk die hier. In de video vertellen Alex Sijtsma en een medewerker van Thuisgenoten over deze prachtige plek.

Unieke locatie
Het zorghotel bevindt zich op een unieke locatie in een mooie, groene omgeving waar kan worden genoten van een ontspannen verblijf. Het landgoed is circa 4.3 hectare groot. 

Het landgoed van Imminkhoeve bestaat al meer dan 500 jaar. Vele generaties van de familie Immink hebben op dit prachtige landgoed gewoond.  In 1972 nam de familie afscheid van Imminkhoeve en verkocht het landgoed aan Stichting Vakantiecentrum Gehandicapten. De boerderij werd volledig verbouwd en en geschikt gemaakt om zorgbehoevenden te ontvangen voor een vakantie. Pas later werd het een groot vakantieoord. 

Groot zorgcomplex
Het zorgcomplex Imminkhoeve is circa 6.500 m² groot en heeft zes volledig aangepaste accommodaties op hetzelfde terrein. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. 

Barry Seelen van Boers & Lem Almelo heeft in deze transactie bemiddeld. 

Barry zegt over deze deal: "Ik ben op alle deals heel trots, maar deze vind ik speciaal omdat door deze deal zorgbehoevenden weer kunnen ontspannen en genieten op de Imminkhoeve. Ook konden de medewerkers en vrijwilligers hun werkzaamheden weer oppakken. Alles bij elkaar een deal om trots op te zijn!"

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze transactie of een vrijblijvend advies over maatschappelijk vastgoed, neem dan contact op met Barry Seelen via 06-868 297 87 of barry@boersenlem.nl

Lees ook: Zorghotel ‘Imminkhoeve’ uit Lemele maakt een doorstart

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.