Bedrijfskavel op zichtlocatie… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfskavel op zichtlocatie Josink Esweg Enschede verkocht

VERKOCHT | De bedrijfskavel aan de Josink Esweg 1 in Enschede is recent door bemiddeling van Boers & Lem verkocht aan een projectontwikkelaar. Op de kavel van circa 6.490 m2 komen elf moderne bedrijfsruimtes met kantoor en ruime parkeergelegenheid.

Energiezuinig en gasloos 
In het kwalitatief, hoogstaand bedrijfsverzamelgebouw komen elf - nog te bouwen - bedrijfsruimtes met kantoorruimte. Het gebouw is zeer energiezuinig, gasloos en heeft een modern opleveringsniveau.

Schakelbaar 
De bedrijfsruimtes zijn van alle gemakken voorzien, onderling schakelbaar en ze variëren in grootte; vanaf circa 215 m2 tot circa 670 m2.

Unieke zichtlocatie
De kavel ligt aan een unieke zichtlocatie langs de Westerval, één van de belangrijkste invalswegen van Enschede op bedrijventerrein Josink Es. Dit bedrijventerrein is modern en ruim opgezet en onderscheidt zich van andere bedrijventerreinen door de kwaliteit en duurzaamheid.

Interesse
Heb je interesse in (één van) de units? Neem dan contact op met Bart Wientjes of Koen van de RietBekijk hier het bedrijfsobject of download de brochure.

Boers & Lem Enschede begeleidt de verhuur van de nieuwe bedrijfsunits namens de eigenaar in collegiale samenwerking met ten Hag Makelaarsgroep.

Informatie & advies
Op zoek naar een bedrijfspand in (omgeving) Enschede? Neem dan contact op met onze vastgoed adviseurs voor een vrijblijvend advies: 
T. 053-433 55 77
E. info@boersenlem.nl