Boers & Lem verder zonder Henri… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem verder zonder Henri Boers

Bij Boers & Lem vinden we lef hebben een waardevolle eigenschap. Ook, of misschien zelfs júist in een tijd als deze. Lef heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn: een ondernemende organisatie die in hoogtijdagen én in crisistijd met veel plezier Twentse ondernemers adviseert, voor hen bemiddelt en ondersteunt bij al hun vastgoedvraagstukken.

Je droomt, je durft, je groeit
Bij Boers & Lem werken 14 gedreven mensen bij wie groei en werkplezier bovenaan het verlanglijstje staan. Zo ook bij Henri Boers, één van de oprichters van Boers & Lem. In het afgelopen jaar ontdekte hij dat hij in zijn huidige rol de ‘werkvloer’ miste. Daarom gaat hij per 1 januari 2021 zelfstandig verder op het gebied van asset- en investment management in Oost-Nederland.

Partners Bart Wientjes en Barry Seelen nemen zijn taken over. Wat onze dienstverlening betreft, die blijft zoals die is. Op het gebied van makelaardij en taxaties blijven we actief met Henri samenwerken. Wij wensen hem veel plezier en succes bij het opzetten van deze nieuwe persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Wilt u ook groeien, doorontwikkelen en stappen zetten?
Bel of mail ons. Wij denken graag met u mee!

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.