HSK verhuist naar kantoorpand in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

HSK verhuist naar kantoorpand in centrum Hengelo

VERHUURD | Opnieuw is een kantoorruimte verhuurd in het kantoorgebouw ‘De Borgman’ aan het Prins Bernhardplantsoen in de binnenstad van Hengelo. HSK Groep B.V. huurt per 1 oktober 2023 circa 337 m² kantoorruimte.

HSK, een organisatie voor psychische zorg, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de kantoorruimte op de tweede verdieping van het gemoderniseerde kantoorgebouw.

Transformatie kantoorruimte
Na overhandiging van de sleutel, kan HSK direct het compleet getransformeerde kantoor betrekken. De kantoorruimte wordt op het moment getransformeerd van een casco ruimte naar een moderne, turnkey kantoorruimte die aan alle wensen van HSK voldoet. De verbouwing is al gaande en oplevering is 1 oktober 2023.

Binnenstad Hengelo op loopafstand
De kantoorvilla is naast het NS- en busstation van Hengelo gelegen en kijkt vanaf de tweede verdieping prachtig uit over het groene Prins Bernhard plantsoen. Het winkelgebied van Hengelo is op loopafstand.

Over HSK
Met ruim 30 jaar ervaring op zak helpt HSK cliënten en werkgevers snel met bewezen effectieve behandelingen voor veel voorkomende psychische klachten. HSK is een landelijk opererende organisatie en is gespecialiseerd in werkgericht behandelen. Door persoonlijke behandelingen krijgen cliënten weer grip op hun eigen mentale gezondheid.

Inmiddels werken er bij HSK ruim 500 medewerkers verspreid over meer dan 50 vestigingen. De medewerkers bestaan uit psychologen, gz-psychologen, klinisch psychologen en psychiaters.

Verhuizing naar de buren
Het huidige kantoor van HSK is ook aan het Prins Bernhardplantsoen, in de naastgelegen kantoortoren, gevestigd. Vanwege groei zochten ze een kantoor vanwaar ze verder kunnen uitbreiden én die beter bij het imago van het bedrijf aansluit.

Wij wensen HSK een goede verhuizing en veel succes in het nieuwe kantoor!

Buren worden van HSK?
Er is nog kantoorruimte beschikbaar in kantoorvilla Borgman! Kijk hier voor de details of neem contact op met Amber.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in Hengelo? Bekijk ons aanbod of neem contact op met Amber van Tubbergh voor een vrijblijvend advies. 

T. 06-86 86 51 25
E. amber@boersenlem.nl