Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Transheroes Hengelo

TransHeroes koopt kantoorgebouw in Hengelo

12 juni

TransHeroes heeft het kantoorgebouw aan de Slachthuisweg 10 / Wegtersweg 1 in Hengelo gekocht van Hanzevast B.V. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 5.645 m² en is voorzien van ruim 150 parkeerplaatsen. Het onderliggende perceel heeft een oppervlakte van 9.881 m².

Lees meer
Marssteden 44 Enschede 38

Wesselink Buunk huurt nieuw bedrijfspand op de Marssteden in Enschede

06 juni

Wesselink Buunk heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 2.750 m² bedrijfsruimte met kantoor aan de Marssteden 44 te Enschede. Het betreft een modern bedrijfsobject op ruim perceel van 6.684 m² op bedrijventerrein de Marssteden.

Lees meer
Grotestraat 73 79

Medikamente Die Grenze vestigt zich aan de Grotestraat 73-79 in Nijverdal

27 mei

De winkelruimte aan de Grotestraat 73-79 in Nijverdal is verhuurd aan Medikamente Die Grenze. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 816 m² en is gelegen op een absolute A1-locatie in het centrum van Nijverdal.

Lees meer
Excite Hengelosestraat Enschede

Sigmax ICT Specialisten verhuist naar Hengelosestraat 501-517 Enschede

21 mei

Dit najaar zullen de ICT specialisten hun intrek nemen in het karakteristieke, vijf verdiepingen tellende kantoorgebouw op het Kennispark. Direct tegenover Universiteit Twente.

Lees meer
Hazenweg 70 Hengelo 2

Hazenweg 70 te Hengelo is verkocht

15 mei

Op het kantorenpark Westermaat is deze goed onderhouden zelfstandige kantoorvilla aan de Hazenweg 70 verkocht in verhuurde staat aan een particuliere belegger.

Lees meer
Grotestraat 62 Alm

Winkelruimte verhuurd in het centrum van Almelo!

09 mei

Deze schitterende winkelruimte in het centrum van Almelo aan de Grotestraat 62 is recent verhuurd aan de fietsenzaak ChezVelo. De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 376 m².

Lees meer
Geerdinksweg-191 Hengelo voorzijde Ls

Particuliere belegger koopt 18 appartementen in Hengelo

01 mei

In opdracht van Plegt Bouwgroep b.v. heeft Boers & Lem de verkoop begeleid van een voormalig kantoorgebouw dat getransformeerd wordt naar 18 zelfstandige woonzorgappartementen en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

Lees meer
Spoorstraat 3 Oldenzaal 14 1

Spoorstraat 1-3 in Oldenzaal krijgt een nieuwe eigenaar

18 april

De multifunctionele commerciële ruimtes aan de Spoorstraat 1-3 zijn verkocht aan Kracht Werkt. Het object ligt op een uitstekende locatie op één van de drukste kruispunten van Oldenzaal, op loopafstand van het stadscentrum.

Lees meer
Foto Nieuwsbericht

Jungheinrich Nederland huurt bedrijfspand in Hengelo

03 april

Jungheinrich Nederland gaat het bedrijfspand aan de Vosboerweg 7 te Hengelo huren. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuid-West en heeft een totale oppervlakte van circa 1.175 m².

Lees meer
Welbergweg 53 55 57

Welbergweg 53-55-57 in Hengelo verkocht!

26 maart

The Fuel Company heeft het moderne en representatieve kantoorpand aan de Welbergweg 53-55-57 aangekocht. Het pand ligt op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat” nabij de snelweg A1.

Lees meer
Twekkeler Es 42 Enschede 15

Hebbes Kinderopvang huurt kantoorruimte in Enschede

26 maart

Hebbes Kinderopvang huurt per 1 april a.s. kantoorruimte op de begane grond van deze markante kantoorvilla gelegen aan de Twekkeler Es 42-44 te Enschede. Het betreft circa 345 m² kantoorruimte en 80 m² kelderruimte.

Lees meer
Pand Ps

Stichting Humanitas huurt Hagengracht 9 in Almelo

21 maart

De commerciële ruimte aan de Hagengracht 9 is per 1 januari verhuurd aan Stichting Humanitas Onder Dak Twente. Het object ligt op een strategische locatie midden in het centrum van Almelo en heeft een totale oppervlakte van circa 365 m².

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.