Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Winnaar FD Gazellen award 2019!

13 november

Deze week hebben we voor de vierde keer op rij de FD Gazellen Award gewonnen. Daarmee is Boers & Lem in de categorie klein wederom één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Lees meer

GM Design huurt bedrijfspand op bedrijventerrein in Hengelo

11 november

Het object aan de Spinelstraat 45 in Hengelo is onlangs aan de firma GM Design verhuurd. Het bedrijfspand inclusief kantoorruimte heeft een oppervlakte van 910 m2.

Lees meer

LEDNOVATE koopt bedrijfsruimte op bedrijventerrein in Ootmarsum

07 november

Het schitterende object, uitstekend gelegen op bedrijventerrein “De Mors” in Ootmarsum, is door een particuliere belegger aan LEDNOVATE uit Vasse verkocht.

Lees meer

Bee Charged koopt unieke kantoorvilla dichtbij centrum van Enschede

01 november

Het kantoorpand aan de Hengelosestraat 221 te Enschede is onlangs aangekocht door de firma Bee Charged Coaching en Training. De rijksmonumentale kantoorvilla uit 1927 heeft 3 kantoorverdiepingen, een riant dakterras en 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Lees meer

Particuliere belegger koopt complex nabij centrum van Hengelo

04 oktober

Het complex aan de Enschedesestraat 100 – 104 te Hengelo is onlangs gekocht door een particuliere belegger. Het complex bestaat uit 8 appartementen, 2 kantoorverdiepingen en 10 achtergelegen garageboxen.

Lees meer

Axent Groen huurt bedrijfspand in Enschede

27 september

De bedrijfsruimte met kantoren aan de Lonnekerbrugstraat 105 is verhuurd aan Axent Groen B.V. Het pand met een totale oppervlakte van circa 1.150 m² is gelegen op het bedrijventerrein Havengebied te Enschede.

Lees meer

ReintenInfra B.V. bouwt nieuw bedrijfspand in Borne

02 september

Op een locatie van ca. 4 hectare aan de Azelosestraat 113-117 in Borne bouwt ReintenInfra een nieuw bedrijfspand met oude materialen ten behoeve van diverse werkmaatschappijen.

Lees meer

Online executieveiling van voormalig hotel restaurant Rodenbach

30 augustus

In het centrum van Enschede, gelegen aan de drukke doorgaande Parkweg 35-37-39 en in de directe nabijheid van het Volkspark, komt het voormalig hotel restaurant Rodenbach via een executieveiling te koop.

Lees meer

JORDAHL Benelux B.V. huurt bedrijfspand in Hengelo

21 augustus

JORDAHL zal zich binnenkort gaan vestigen op bedrijventerrein Twentekanaal aan de Aquamarijnstraat 100–104 te Hengelo. Het bedrijfspand is langjarig gehuurd en heeft een oppervlakte van circa 1.360 m2 en bestaat uit bedrijfsruimte en kantoorruimte.

Lees meer

Brugstraat 9-13 in Almelo verkocht!

14 augustus

Het kantoorpand aan de Brugstraat 9-13 in Almelo is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt in het centrum van Almelo nabij het Stadhuis en het Centraal Station.

Lees meer

216 MEER DAN CIJFERS huurt kantoorruimte aan de Josink Maatweg 43 in Enschede

02 augustus

Namens de verhuurder heeft Boers & Lem circa 420 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping van het pand aan Josink Maatweg 43 te Enschede verhuurd aan 216 MEER DAN CIJFERS. Het pand ligt op een zichtlocatie op het nieuwe bedrijventerrein Josink Es welke zich onderscheidt door kwaliteit en duurzaamheid.

Lees meer

De Beren nieuwe huurder Het Postkantoor in Enschede

31 juli

Onlangs heeft restaurant De Beren de komst naar Enschede bevestigd. Hierbij heeft het voormalige postkantoor weer een belangrijke stap gezet richting de transformatie van dit pand.

Lees meer
  Vorige
  1
  8
  10
  14
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.