Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Bleskolksingel 3 Almelo 5

Bedrijfsruimte aan de Bleskolksingel 3 Almelo verhuurd aan Dirksen Bedrijfskleding B.V.

06 februari

Gelegen aan de drukke Bleskolksingel is deze representatieve bedrijfsruimte met voorgelegen kantoorruimte per 1 maart verhuurd aan Dirksen Bedrijfskleding B.V.

Lees meer
Welbergweg 50 54 Hengelo 5

X-Guard B.V. verhuist naar de Welbergweg 50-54 te Hengelo

30 januari

X-Guard B.V. verhuist per 1 februari 2019 naar de Welbergweg 50-54 in Hengelo. Zij huren circa 435 m² kantoorruimte op de begane grond en 1 e etage van het kantoorpand, gelegen op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat”.

Lees meer
Taxatie Bl

Boers & Lem klaar voor SBR

25 januari

Als innovatief taxateur commercieel vastgoed is Boers&Lem aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Door een recente aanpassing in het software systeem kunnen wij als TMI taxateur nu data uitwisselen met banken via SBR.

Lees meer
120499040

Wethouder Nijhuisstraat 1 te Enschede is verkocht

23 januari

Stichting Kinderopvang Humanitas heeft dit representatieve pand aan de drukke invalsweg Westerval aan de rand van het centrum verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer
Strootsweg 24A Enschede 8

Apollo Tyres Global R&D breidt uit!

16 januari

Apollo Tyres Global R&D heeft recent de huurovereenkomst voor het bedrijfspand aan de Strootsweg 24 te Enschede meerjarig verlengd.

Lees meer
Voorzijde

Van Dorp koopt bedrijfsruimte in Hengelo

09 januari

Van Dorp heeft het bedrijfspand gekocht aan de Parelstraat 24 in Hengelo. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 720 m² en bestaat uit bedrijfsruimte, kantoorruimte en sanitaire voorzieningen. Van Dorp zal het object geheel naar wens aanpassen en verduurzamen.

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Over vastgoed, trots en een groot dankjewel

20 december

De donkere dagen voor Kerst zijn altijd een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. In dit geval levert dat een bijzonder goed gevoel op. 2018 gaat namelijk de boeken in als een recordjaar op het gebied van vastgoed.

Lees meer
Binnenkort Huur En Koop Pr Bernhardplantsoen 100 108 Hgl

Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo verkocht!

19 december

De moderne kantoorvilla “Borgman” aan het Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo is verkocht aan NMaV BV, een particuliere belegger. Het pand ligt op een strategische locatie in het centrum van Hengelo nabij het NS-trein- en busstation.

Lees meer
161797556Pe94Aa

Welbergweg 90-92-94 in Hengelo krijgt een nieuwe eigenaar

13 december

Het moderne en representatieve kantoorpand aan de Welbergweg 90-92-94 is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat” nabij de snelweg A1.

Lees meer
De Ossenboer 1 Enschede 1

The Compound Company koopt bedrijfsruimte in Enschede

05 december

The Compound Company heeft het bedrijfspand op zichtlocatie aan De Ossenboer 1 te Enschede gekocht. Het object met een oppervlakte van ca. 1.500 m² ligt in het Havengebied en staat op een ruim (verhard) perceel van ca. 12.000 m².

Lees meer
3Cd5Db55 34D8 45C2 91Ff 43269A834560

Bedrijfsruimtes aan de Edisonstraat 2a en 2c te Almelo verkocht!

28 november

Twee representatieve bedrijfsruimtes aan de Edisonstraat te Almelo zijn verkocht aan een particuliere belegger. De objecten zijn gelegen op bedrijventerrein Bornsestraat, nabij de uitvalswegen A1 en A35.

Lees meer
Sint Boerslem740X500

Ook Sinterklaas vindt een onderkomen via Boers & Lem

21 november

Bij Boers & Lem kregen wij deze maand een bijzonder maar leuk verzoek. Sinterklaas zocht nog een huis in de stad Almelo, zodat ook de kinderen van Almelo een bezoekje kunnen brengen aan Sinterklaas en hij uit kan rusten nadat hij alle schoenen in Almelo heeft gevuld.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.