Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Zorgcomplex aan De Matenstraat in Oldenzaal verkocht

01 maart

Het voormalige hoofdkantoor van jeugdzorginstantie Jarabee in Oldenzaal, is verkocht aan JOUW Wonen. De zorginstantie zal de komende jaren een deel van het zorgcomplex terughuren volgens een sale and leaseback constructie.

Lees meer

Column Barry: Regeren is vooruitzien

17 februari

In zijn nieuwste column vertelt Barry Seelen over de huidige stand van zaken in de commerciële vastgoedmarkt van Twente. Centraal staan de schaarste van bouwkavels voor bedrijven en zijn verwachting over de kantorenmarkt.

Lees meer

DN Solar huurt bedrijfspand op Marssteden in Enschede

17 februari

DN Solar B.V. uit Enschede zocht een nieuwe bedrijfsruimte vanwege groeiende activiteiten. Per 1 maart 2022 huurt de zonne-energie specialist het gerenoveerde bedrijfspand van circa 1.150 m² aan de Chroomsteden 25 in Enschede.

Lees meer

Groeiende interesse commercieel vastgoed

15 februari

De interesse in commercieel vastgoed op funda in business nam het laatste kwartaal van 2021 toe. Opvallend was de stijgende interesse in kantoorruimtes en een dalende interesse in horecapanden.

Lees meer

Universiteit Twente huurt ca. 3.600 m² kantoorruimte op Kennispark

08 februari

Door groei van verschillende technische faculteiten heeft Universiteit Twente per 1 april 2022 een meerjarige huurovereenkomst getekend voor circa 3.600 m² kantoorruimte aan het Capitool 15, op innovatiecampus 'Kennispark Twente'.

Lees meer

Vitale start 2022 voor team Boers & Lem

01 februari

Vitale en gezonde medewerkers zijn belangrijk. Sinds het begin van dit jaar komt personal trainer Hein elke maandagavond het Boers & Lem team trainen. Het maakt niet uit of het nou koud en donker is of dat het regent, iedereen die meedoet moet aan de bak.

Lees meer

Zorgcomplex Imminkhoeve in Lemele

27 januari

Vorig jaar deelden wij het bericht over de succesvolle transactie van het zorgcomplex Imminkhoeve in Lemele dat een oppervlakte heeft van ca. 6.500 m². Door corona kwam het complex in zwaar weer, maar na deze transactie maakte het een doorstart. Bekijk hier hoe het prachtige landgoed eruit ziet.

Lees meer

Toplocatie voor Lemerij Almelo aan Twentelaan 25

25 januari

Het verhuurbedrijf van materialen en machines groeide uit de huidige bedrijfsruimte en kocht daarom het bedrijfspand met showroom van circa 1.850 m². In maart verhuist Lemerij Verhuur Almelo naar het voormalige pand van Schipper Classic & Sportscars.

Lees meer

Particuliere belegger koopt beleggingsobject Ootmarsum

20 januari

Het karakteristieke beleggingspand in het toeristische kunststadje Ootmarsum is gekocht door een particuliere belegger. Het monumentale pand ligt op een toplocatie in het centrum van Ootmarsum en beschikt over twee winkelruimtes en twee bovenwoningen.

Lees meer

Leegstand winkels aanzienlijk gedaald

13 januari

In 2021 is de winkelleegstand in Nederland fors gedaald ondanks een lange lockdown en andere corona maatregelen. Een mogelijke reden hiervoor is dat veel winkelpanden tot woningen zijn omgebouwd. Er is dan ook geen sprake van "een opbloeiende retail branche".

Lees meer

Boers & Lem bemiddelt in aankoop bedrijfshal van 4.800 m² in Enschede

11 januari

Elektronische groothandel Elektramat groeit snel, om verder uit te kunnen breiden heeft het bedrijf een grootschalig distributiecentrum dichtbij het centrum van Enschede aangekocht. Het bedrijfsobject heeft een totale oppervlakte van circa 4.800 m².

Lees meer

Taalinstituut koopt kantoorvilla Hengelosestraat 60 Enschede

28 december

De monumentale kantoorvilla ‘Villa Rozendaal’ aan de Hengelosestraat 60 in Enschede is gekocht door Taalswitch. Het pand van circa 425 m² is gelegen op een toplocatie aan de drukke en doorgaande Hengelosestraat in Enschede.

Lees meer
    Vorige
    1
    10
    12
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.