Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Img 26351

Bedrijfsverzamelgebouw aan de Jaargetijdenweg opgeleverd

28 februari

Aan de Jaargetijdenweg te Enschede is recent het bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 10 bedrijfsunits, opgeleverd. Voor de oplevering waren alle bedrijfsunits met een oppervlakte tussen de 48 m² en 128 m² al verkocht.

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Het kan verkeren

20 februari

Het CBS maakte afgelopen maand de groeicijfers van de Nederlandse economie bekend en die scheppen positieve verwachtingen voor 2019. Kijken we naar het investeringsvolume van vastgoedbeleggingen in Nederland, dan bereikte dat vorig jaar zelfs een record.

Lees meer
Voorzijde Auke Vleerstraat 8 Ens

Xelvin Oost B.V. verhuist!

15 februari

Xelvin B.V. zal het kantoorpand gelegen aan de Auke Vleerstraat 8 te Enschede betreden. Na 10 jaar in Almelo te zijn gevestigd hebben zij vanuit strategisch oogpunt de keuze gemaakt om zich in Enschede te vestigen.

Lees meer
Artikel Ronde Tafel 1

Rondetafelgesprek Twente: Regio met toekomst

13 februari

De vastgoedmarkt in Twente kent grote verschillen. In Enschede is deze zonder meer goed, terwijl de situatie in Hengelo zorgelijk is te noemen. Zeven vastgoedadviseurs, waaronder Henri Boers bogen zich kort geleden tijdens een Ronde Tafelgesprek van Ventuwatch over de vastgoedmarkt van de Corop-regio Twente.

Lees meer
Bleskolksingel 3 Almelo 5

Bedrijfsruimte aan de Bleskolksingel 3 Almelo verhuurd aan Dirksen Bedrijfskleding B.V.

06 februari

Gelegen aan de drukke Bleskolksingel is deze representatieve bedrijfsruimte met voorgelegen kantoorruimte per 1 maart verhuurd aan Dirksen Bedrijfskleding B.V.

Lees meer
Welbergweg 50 54 Hengelo 5

X-Guard B.V. verhuist naar de Welbergweg 50-54 te Hengelo

30 januari

X-Guard B.V. verhuist per 1 februari 2019 naar de Welbergweg 50-54 in Hengelo. Zij huren circa 435 m² kantoorruimte op de begane grond en 1 e etage van het kantoorpand, gelegen op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat”.

Lees meer
Taxatie Bl

Boers & Lem klaar voor SBR

25 januari

Als innovatief taxateur commercieel vastgoed is Boers&Lem aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Door een recente aanpassing in het software systeem kunnen wij als TMI taxateur nu data uitwisselen met banken via SBR.

Lees meer
120499040

Wethouder Nijhuisstraat 1 te Enschede is verkocht

23 januari

Stichting Kinderopvang Humanitas heeft dit representatieve pand aan de drukke invalsweg Westerval aan de rand van het centrum verkocht aan een particuliere belegger.

Lees meer
Strootsweg 24A Enschede 8

Apollo Tyres Global R&D breidt uit!

16 januari

Apollo Tyres Global R&D heeft recent de huurovereenkomst voor het bedrijfspand aan de Strootsweg 24 te Enschede meerjarig verlengd.

Lees meer
Voorzijde

Van Dorp koopt bedrijfsruimte in Hengelo

09 januari

Van Dorp heeft het bedrijfspand gekocht aan de Parelstraat 24 in Hengelo. Het bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 720 m² en bestaat uit bedrijfsruimte, kantoorruimte en sanitaire voorzieningen. Van Dorp zal het object geheel naar wens aanpassen en verduurzamen.

Lees meer
Henri Boers

Column Henri Boers: Over vastgoed, trots en een groot dankjewel

20 december

De donkere dagen voor Kerst zijn altijd een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. In dit geval levert dat een bijzonder goed gevoel op. 2018 gaat namelijk de boeken in als een recordjaar op het gebied van vastgoed.

Lees meer
Binnenkort Huur En Koop Pr Bernhardplantsoen 100 108 Hgl

Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo verkocht!

19 december

De moderne kantoorvilla “Borgman” aan het Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo is verkocht aan NMaV BV, een particuliere belegger. Het pand ligt op een strategische locatie in het centrum van Hengelo nabij het NS-trein- en busstation.

Lees meer

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.