Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Hazenweg 70 te Hengelo is verkocht

15 mei

Op het kantorenpark Westermaat is deze goed onderhouden zelfstandige kantoorvilla aan de Hazenweg 70 verkocht in verhuurde staat aan een particuliere belegger.

Lees meer

Winkelruimte verhuurd in het centrum van Almelo!

09 mei

Deze schitterende winkelruimte in het centrum van Almelo aan de Grotestraat 62 is recent verhuurd aan de fietsenzaak ChezVelo. De winkel heeft een totale oppervlakte van circa 376 m².

Lees meer

Particuliere belegger koopt 18 appartementen in Hengelo

01 mei

In opdracht van Plegt Bouwgroep b.v. heeft Boers & Lem de verkoop begeleid van een voormalig kantoorgebouw dat getransformeerd wordt naar 18 zelfstandige woonzorgappartementen en een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte.

Lees meer

Spoorstraat 1-3 in Oldenzaal krijgt een nieuwe eigenaar

18 april

De multifunctionele commerciële ruimtes aan de Spoorstraat 1-3 zijn verkocht aan Kracht Werkt. Het object ligt op een uitstekende locatie op één van de drukste kruispunten van Oldenzaal, op loopafstand van het stadscentrum.

Lees meer

Jungheinrich Nederland huurt bedrijfspand in Hengelo

03 april

Jungheinrich Nederland gaat het bedrijfspand aan de Vosboerweg 7 te Hengelo huren. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Westermaat Zuid-West en heeft een totale oppervlakte van circa 1.175 m².

Lees meer

Welbergweg 53-55-57 in Hengelo verkocht!

26 maart

The Fuel Company heeft het moderne en representatieve kantoorpand aan de Welbergweg 53-55-57 aangekocht. Het pand ligt op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat” nabij de snelweg A1.

Lees meer

Hebbes Kinderopvang huurt kantoorruimte in Enschede

26 maart

Hebbes Kinderopvang huurt per 1 april a.s. kantoorruimte op de begane grond van deze markante kantoorvilla gelegen aan de Twekkeler Es 42-44 te Enschede. Het betreft circa 345 m² kantoorruimte en 80 m² kelderruimte.

Lees meer

Stichting Humanitas huurt Hagengracht 9 in Almelo

21 maart

De commerciële ruimte aan de Hagengracht 9 is per 1 januari verhuurd aan Stichting Humanitas Onder Dak Twente. Het object ligt op een strategische locatie midden in het centrum van Almelo en heeft een totale oppervlakte van circa 365 m².

Lees meer

InHuis Meubelen huurt bedrijfsruimte in Hengelo

14 maart

In verband met de groeiende online activiteiten heeft InHuis Meubelen ca. 2.350 m² bedrijfsruimte aan de Saffierstraat 18 te Hengelo gehuurd. Het bedrijfspand bestaat uit kantoorruimte en bedrijfsruimte en is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid.

Lees meer

Bedrijfsverzamelgebouw aan de Jaargetijdenweg opgeleverd

28 februari

Aan de Jaargetijdenweg te Enschede is recent het bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit 10 bedrijfsunits, opgeleverd. Voor de oplevering waren alle bedrijfsunits met een oppervlakte tussen de 48 m² en 128 m² al verkocht.

Lees meer

Xelvin Oost B.V. verhuist!

15 februari

Xelvin B.V. zal het kantoorpand gelegen aan de Auke Vleerstraat 8 te Enschede betreden. Na 10 jaar in Almelo te zijn gevestigd hebben zij vanuit strategisch oogpunt de keuze gemaakt om zich in Enschede te vestigen.

Lees meer

Rondetafelgesprek Twente: Regio met toekomst

13 februari

De vastgoedmarkt in Twente kent grote verschillen. In Enschede is deze zonder meer goed, terwijl de situatie in Hengelo zorgelijk is te noemen. Zeven vastgoedadviseurs, waaronder Henri Boers bogen zich kort geleden tijdens een Ronde Tafelgesprek van Ventuwatch over de vastgoedmarkt van de Corop-regio Twente.

Lees meer
  Vorige
  1
  9
  11
  13
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.