Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Textielbedrijf PinTail huurt bedrijfspand Twentepoort Oost 15-43 Almelo

27 oktober

PinTail International heeft per 1 december 2021 een huurovereenkomst getekend voor een bedrijfspand met kantoor met een totale oppervlakte van circa 835 m² aan de Twentepoort Oost 15-43 in Almelo.

Lees meer

Nieuw bedrijvencomplex Josink Es voor oplevering al verhuurd

25 oktober

Er is een groot tekort aan kwalitatief goede bedrijfsruimte. Een voorbeeld is het nieuwe bedrijvencomplex aan de Josink Es langs de Westerval in Enschede. Alle bedrijfspanden waren binnen de kortste keren verhuurd.

Lees meer

Boers & Lem steunt event 'Dag in de Wolken'

21 oktober

De Voedselbank Enschede-Haaksbergen nodigde vorige week vrouwelijke cliënten uit om zich in de watten te laten leggen in Enschede. Normaal gesproken is zo'n dag voor deze dames financieel niet mogelijk, maar door vrijwilligers en financiële bijdrages werd dit event mogelijk gemaakt.

Lees meer

Hengelo pakt leegstand in de binnenstad succesvol aan

14 oktober

Veel middelgrote steden herstructureren winkelgebieden voor vitale binnensteden. Hengelo is een voorbeeld. Er is daar al veel verandering gaande en de komende jaren zal de binnenstad verder drastisch veranderen en krijgen veel retailmeters een andere bestemming.

Lees meer

Beleggingsobject Virulyweg in Almelo verkocht

07 oktober

Per 1 september j.l. is het moderne beleggingsobject aan de Virulyweg 29 in Almelo verkocht aan een belegger. Het complex met een oppervlakte van circa 2.150 m² is vrijwel volledig verhuurd, maar per 1 januari 2022 komt er één beschikbaar.

Lees meer

Column Barry: Tijd om vooruit kijken

28 september

Barry Seelen kijkt in zijn nieuwste column vooruit naar 1 januari 2023. Vanaf die datum moeten kantoren groter dan 100 m² minimaal energielabel C hebben. Het lijkt nog ver weg, maar komt sneller nabij dan menig vastgoedeigenaar denkt. En het hoeft minder kostbaar te zijn dan je denkt.

Lees meer

Levendige binnensteden door herstructurering winkelgebieden

23 september

Veel aandacht voor leefbare binnensteden in de Miljoenennota en begrotingen. In Nederland daalt het aantal winkels en naar verwachting stijgt de leegstand. Tegelijkertijd is er in Nederland al langere tijd een groeiend woningtekort. Een proactieve aanpak is vereist voor de leefbaarheid van binnensteden.

Lees meer

Nieuw warehouse voor Masterpack Group in Havengebied Enschede

21 september

Het nieuw te bouwen bedrijfspand aan De Heersche 14-20 in het Havengebied van Enschede is per 1 december 2021 langjarig verhuurd. De huurder neemt het moderne pand van 2.510 m² naar verwachting per 1 januari 2022 in gebruik.

Lees meer

Aanbod kantoren blijft stabiel

09 september

In 2020 veranderde het totale aanbod van leegstaande kantoren veranderde nauwelijks. Minder kantoren kregen een andere bestemming en meer kantoorruimte werd gesloopt. Daarnaast verjongde het aanbod door de bouw van nieuwe kantoren.

Lees meer

Realisatie zorgappartementen in Lourdeskerk Haaksbergen

07 september

De Lourdeskerk in Haaksbergen werd niet meer voor diensten gebruikt en is verkocht aan Han Wijlens. In de monumentale kerk van circa 4.940 m² worden vijftien appartementen gerealiseerd. Rondom de kerk komen zeven levensloopbestendige woningen.

Lees meer

Belegger koopt “Möller Staete” complex Oude Boekeloseweg Hengelo

02 september

Vastgoedonderneming Twenflex heeft het bedrijfscomplex “Möller Staete” aan de Oude Boekeloseweg 29-31 in Hengelo gekocht. Het complex beschikt over kantoor- en bedrijfsruimte van circa 1.650 m² en is interessant voor creatieve bedrijven.

Lees meer

Vastgoedreportage: Bouwen in Twente

31 augustus

Bart en Barry vertellen over het huidige vastgoedlandschap in de vastgoedreportage van TOM Magazine. Hoe hangt de vlag erbij in Twente? Is het droevig gesteld of groeien de bomen tot in de hemel. Welke bedreigingen zijn er, welke kansen. En blijven we thuiswerken of gaan we weer meer naar kantoor?

Lees meer
    Vorige
    1
    12
    14
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.