Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

Stijgende interesse in commercieel vastgoed

09 juli

Na de intelligente lockdown lijkt de vraag naar commercieel vastgoed weer langzaam op gang te komen. In mei werd fundainbusiness.nl ruim 1,3 miljoen keer bezocht. Een record! Maar dit geldt niet voor alle typen commercieel vastgoed.

Lees meer

Amber en Roy beëdigd als makelaar taxateur

06 juli

Met trots kunnen we mededelen dat onze collega's Amber van Tubbergh en Roy Nieuwenhuis zijn beëdigd als makelaar taxateur door de NVM!

Lees meer

Verduurzamen van een kantoorpand loont!

25 juni

Een energielabel bij de verkoop of verhuur van een kantoorpand is verplicht. Vanaf 2023 komt daar de label C-verplichting bij. Eigenaren moeten kantoorpanden gaan verduurzamen. Welke gevolgen heeft dit voor de transactieprijzen van kantoorruimtes?

Lees meer

Bar Bistro Loev nieuwe aanwinst voor Hengelo

11 juni

Op 1 mei wilde Bar bistro Loev haar deuren openen in Hengelo. Door de coronacrisis was de opening anders dan voorgesteld. Maar sinds 1 juni mag Loev dan eindelijk gasten ontvangen in de compleet vernieuwde bar bistro.

Lees meer

Alle 14 nieuwbouwunits Wendelgoor 7 in Almelo verkocht!

02 juni

Op het aan de N36 gelegen bedrijventerrein Wendelgoor zijn recent 14 multifunctionele bedrijfsunits ontwikkeld. Onlangs is de laatste bedrijfsruimte, in opdracht van Voskamp Vastgoed, door ons verkocht.

Lees meer

Het Eskerplein in Almelo is een mooie onderneming rijker

28 mei

Vorige week heeft een nieuwe vestiging van Spare Rib Express haar deuren geopend aan de Ootmarsumsestraat 278 in Almelo. Deze winkelruimte met een oppervlakte van circa 105 m2 is langjarig verhuurd.

Lees meer

VSW Expeditie breidt magazijnruimte uit aan de Spoordijkstraat 90

26 mei

VSW Expeditie heeft vorige week de huurovereenkomst getekend voor circa 3.915 m² magazijnruimte aan de Spoordijkstraat 90 in Enschede.

Lees meer
Uitgewerkt schema sale and leaseback in Boers en Lem huisstijl

Liquiditeitsbehoefte oplossen met een sale and leaseback

15 mei

De coronacrisis raakt veel ondernemers. Ondernemingen krijgen te maken met liquiditeitsproblemen en kunnen misschien zelfs medewerkers niet meer betalen. Een sale and leaseback kan dan een oplossing zijn.

Lees meer

Jan Duurzaam tekent huurovereenkomst voor een nieuw bedrijfspand in Enschede

13 mei

Deze week hebben de eigenaren van Jan Duurzaam, de huurovereenkomst getekend voor een nieuw bedrijfspand aan de Wethouder Beversstraat 189 in Enschede.

Lees meer

Positieve ontwikkelingen in het centrum van Enschede en Almelo

05 mei

Onlangs zijn 2 winkelruimtes in het centrum van Enschede en Almelo langjarig verhuurd. In Almelo opent een nieuwe onderneming in badkamers haar deuren. In Enschede verdubbelt een bekende kledingwinkel haar winkelruimte.

Lees meer

Twente stijgt wederom op de ranglijst van logistieke hotspots

30 april

Voor het vijfde jaar op rij klimt Twente op de ranglijst van logistieke hotspots in Nederland, naar plek 6. Hiermee wordt Twente een steeds belangrijke vestigingslocatie voor logistieke bedrijven.

Lees meer

Vihamij koopt bedrijfspand Buurserstraat 218 in Enschede

29 april

Op het bedrijvenpark 'De Reulver' in Enschede heeft de technische handelsonderneming Vihamij het bedrijfspand aan de Buurserstraat 218 gekocht.

Lees meer
  Vorige
  1
  5
  7
  14
  Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.