Projecten en nieuws | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Projecten en nieuws

Een overzicht van onze recente projecten en nieuws

Je leest hier alles over de vastgoedbewegingen in Twente. Van de aankoop van een bedrijfspand van 7.500 m2 in Hengelo, een kantoorruimte van 900 m2 in Enschede tot de verhuur van een winkelruimte van 150 m2 in Almelo en alles wat daartussenin zit. Ook vind je hier algemeen nieuws op vastgoedgebied.

16 bedrijfsunits in Vroomshoop verkocht

23 februari

Alle bedrijfsunits in het bedrijfsverzamelgebouw 'Aziëlaan' op bedrijfsterrein 'Vroomshoop-Oost' zijn verkocht en deze week opgeleverd. Het moderne gebouw heeft een totale oppervlakte van circa 814 m².

Lees meer

Nieuwe locatie in Hengelo voor Bollux E-Commerce

16 februari

E-commerce partner Bollux zocht voor de samenvoeging van verschillende vestigingen één nieuwe locatie in Hengelo. Per 1 maart 2023 huurt het bedrijf de bedrijfsruimte aan de Smaragdstraat 1 in Hengelo. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.666 m².

Lees meer

Belastingheffing op bovenmatige leningen voor DGA

14 februari

Als gevolg van een wetsvoorstel verandert het belastingtarief van bovenmatige leningen voor iedereen die een aanmerkelijk belang heeft. Maar er zijn een aantal mogelijkheden tot het eind van dit jaar om aan deze belastingheffing te ontkomen.

Lees meer
Bedrijfsruimte te huur Hengelo

Extra bedrijfsruimte voor Autolease Twente in Hengelo

09 februari

De bedrijfsruimte aan de Vosboerweg 7 op bedrijventerrein Westermaat in Hengelo is verhuurd aan 'buurman' Autolease Twente. Het bedrijfspand van circa 1.200 m² bestaat uit een bedrijfsruimte, kantoorruimte en een ruim en omheind buitenterrein.

Lees meer

Cijfers Q4 2022: commercieel vastgoedmarkt remt wat af

31 januari

In het vierde kwartaal van 2022 beïnvloedden de rente en energiekosten alle segmenten binnen commercieel vastgoed: bedrijfsruimte, kantoren en winkels. De bedrijfsruimtemarkt hield door het krappe aanbod het beste stand.

Lees meer

Zorgportefeuille van Syntrus Achmea Real Estate blijft groeien

30 januari

De portefeuille zorgvastgoed van Syntrus Achmea blijft groeien. Het beleggingsobject aan de Wesseler-nering 60 in Enschede omvat een totale oppervlakte van 2.800 m² en is gekocht namens het Achmea Dutch Health Care Property Fund (ADHCPF).

Lees meer

Dirksen Bedrijfskleding huurt bedrijfsruimte op XL Businesspark

26 januari

Per 1 januari 2023 huurt Dirksen Bedrijfskleding een bedrijfsruimte aan Darwin 16 op het XL Businesspark in Almelo. De bedrijfshal met een totale oppervlakte van 1.000 m² heeft een vrije hoogte van maar liefst 10,5 meter en is voorzien van een 20-tons kraan.

Lees meer

Gevolgen regulering middenhuur woningbelegger

24 januari

Afgelopen jaar heeft het Kabinet gezocht naar een goede balans tussen bescherming van de huurder, voldoende betaalbare woningen, investeringsbereidheid vanuit de verhuurders en het stimuleren van duurzaamheid. Hieruit kwam Minister De Jonge met plannen voor regulatie van middenhuur op de woningmarkt.

Lees meer

Bedrijfsobject Havengebied Enschede verkocht aan Gruba Autobanden

19 januari

In het Havengebied van Enschede is het bedrijfspand van circa 1.410 m² aan de Hendrik ter Kuilestraat 199 verkocht aan Gruba Autobanden BV. Door uitbreiding zocht het bedrijf extra bedrijfsruimte.

Lees meer

Particuliere belegger koopt beleggingsobject in Vriezenveen

12 januari

In Vriezenveen aan Westeinde 75-77 is in korte tijd een goed renderend beleggingspand verkocht aan een particuliere belegger. Het pand bestaat uit een winkelruimte en een bovenwoning en heeft een totale oppervlakte van circa 260 m².

Lees meer

Winkelleegstand daalt tegen verwachting in

10 januari

Door inflatie, energiecrisis en personeelstekorten hadden onderzoekers anders verwacht, maar de winkelleegstand in Twentse binnensteden daalt tegen alle verwachtingen in. Het winkelende publiek loopt weer langs volle etalages. „Vooral dankzij een sturend beleid van gemeenten.”

Lees meer

idverde Realisatie huurt bedrijfspand aan Rientjesoven Borne

22 december

De nieuw te bouwen bedrijfsruimte met kantoren aan de Rientjesoven op bedrijventerrein De Veldkamp in Borne is verhuurd aan idverde Realisatie B.V.. Het hoogwaardige bedrijfspand heeft een totale oppervlakte van circa 1.200 m².

Lees meer
    Vorige
    1
    5
    7
    26
    Volgende

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.